Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali a fost sancţionat de UEFA, după ce a declarat că a pariat la meciul cu Nordsjaelland

FCSB Publicat pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21510873/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-1-1.jpg

Gigi Becali a mărturisit ca a pariat pe meciul FCSB-ului cu Nordsjaelland din Conference League, iar UEFA l-a sancţionat. 

FCSB s-a întâlnit cu Nordsjaelland în turul 3 al calificărilor în grupele Conference League, iar formaţia din Danemarca s-a calificat mai departe, după 0-0 în tur şi 2-0 în retur.

Încrezător că echipa lui va merge mai departe, Gigi Becali a dezvăluit că a pariat pe calificarea ”roş-albaştrilor”, după manşa tur de pe ”Ghencea”. Oficialii UEFA nu au trecut cu vederea declaraţiile omului de afaceri şi l-au sancţionat.

Patronul ”roş-albaştrilor” a fost sancţionat de UEFA doar cu o amendă în valorare de 30.000 de euro, conform Fanatik.ro. Amenda este a treia cea mai uşoară pedeapsă pe care patronul de la FCSB putea să o primească.

Declaraţia lui Gigi Becali, după meciul cu Nordsjaelland

“Am mai pierdut din 20.000, am pus şi un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva şi mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult.

I-am zis să îmi pună şi mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Şi a pus 20.000 şi i-am pierdut. Nu am pariat eu.

Hai să îţi spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă. Nu am voie să pariez pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, atunci da. Dar, dacă pariez că o să câştig, nu am nicio treabă. Nu am voie să mă distrez?”, a declarat Gigi Becali, la Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele