Ultima oră
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid
România a urcat în clasamentul FIFA! România a urcat în clasamentul FIFA!

FRF a făcut anunţul! Parteneriatul semnat, după rezilierea cu Nordis Group

Fotbal Romania Publicat astăzi, 15:40
mail-share icon Email

Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea unui parteneriat cu Moov Leasing, platformă digitală românească de leasing operaţional, pentru a sprijini Comisia Centrală a Arbitrilor.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21813005/2/moov.jpg

Colaborarea va acoperi o perioadă de cel puţin cinci ani şi urmăreşte creşterea performanţei arbitrilor români la toate nivelurile competiţionale.

Prin acest parteneriat, Moov Leasing va oferi sprijin logistic şi financiar CCA, asigurând resursele necesare pentru pregătirea şi dezvoltarea arbitrilor, atât din punct de vedere tehnic, cât şi tehnologic. Această colaborare va contribui la îmbunătăţirea infrastructurii de formare, la introducerea de noi soluţii digitale şi la asigurarea unor condiţii optime pentru desfăşurarea activităţilor arbitrilor în competiţiile naţionale, anunţă frf.ro.

Potrivit sursei citate, FRF şi Moov Leasing îşi propun să contribuie la creşterea performanţei arbitrilor români, ajutând la dezvoltarea lor şi promovând un arbitraj corect şi profesionist în toate competiţiile din România.

Semnarea parteneriatului cu Moov Leasing vine a doua zi după ce FRF a anunţat rezilierea parteneriatului cu Nordis Group.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele