Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Fotbalistul de la FCSB, lăudat de MM Stoica după meciul cu Voluntari. ”Rar mi-a fost dat să văd”

FCSB Publicat pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21510956/1/fc-voluntari-fcsb-superliga-superbet-29-02-2024-2.jpg

FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

”Roş-albaştrii” s-au impus mai greu decât era prevăzut înaintea partidei cu ilfovenii, dar ”dubla” lui Florinel Coman a refăcut distanţa de 10 puncte din clasament faţă de Rapid, în cele din urmă.

MM Stoica a vorbit despre prestaţia FCSB-ului şi l-a lăudat pe Risto Radunovic pentru prestaţia din partida cu Voluntari. Manager-ul ”roş-albaştrilor” l-a evidenţiat pe fundaşul lateral pentru o intervenţie extrem de importată făcută în repriza a doua a meciului.

”Şi încă ceva extrem de important, am avut un fotbalist care a avut o intervenţie, mă refer la Radunovic, la o fază tratată greşit a ieşit o ocazie celor de la Voluntari care a fost imensă, iar Risto cu piciorul drept, într-o poziţie incomodă când toată lumea a crezut că îşi dă autogol a scos mingea. Rar mi-a fost dat să văd”, a mărturisit MM Stoica la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele