Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

FCSB mai vrea un atacant! Fotbalistul remarcat de Becali e şi pe lista Universităţii Craiova

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21460580/1/fcsb-bun.jpg

Gigi Becali s-a răzgândit din nou! Patronul de la FCSB mai vrea să mai caute întăriri, pentru a se asigura ca la vară nuratează titlul.

După ce i-a adus pe Baba Alhassan şi Luis Phelipe, Becali declarase că nu va mai transfera niciun jucător în actuala perioadă de transferuri.

Jalen Blesa, atacantul dorit de FCSB! 

Se pare că patronul s-a răzgândit şi mai vrea un atacant, în contextul în care Andrea Compagno e posibil să plece Jalen Blesa (22 de ani) este alesul, el fiind şi pe lista celor de la Universitatea Craiova.

Spaniolul evoluează în prezent în Kosovo, la FC Prishtina, unde traversează un sezon foarte bun, cu 8 goluri în 17 partide, la care se adaugă 3 pase decisive.

FCSB îl poate transfera pe Jalen Blesa pentru 200.000 de euro. U. Craiova, şi ea interesată 

Cei de la telegrafi.com scriu că suma de transfer se ridică la aproximativ 200.000 de euro. Rămâne de văzut dacă FCSB sau Universitatea Craiova vor plăti atât.

”Sunt mai multe oferte pentru Blesa, vom vedea ce variantă vom alege în cele din urmă”, a explicat Driton Krasniqi, directorul sportiv al celor de la FC Prishtina, conform surse mai sus citate.

  • Blesa este cotat de Transfermarkt la suma de 250.000 euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele