Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

FCSB bate, dar Gigi Becali scoate un titular. ”Deposedează şi joacă repede”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21512115/1/becali.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Deşi echipa sa a bătut, Gigi Becali a decis o schimbare în formula de start la FCSB. Rezervă cu prahoveni, Mihai Lixandru va deveni titular. El îi va lua locul lui Baba Alhassan în compartimentul median, alături de Adrian Şut.

Mi-am dat seama, am vorbit cu MM şi am zis că ăsta e un meci mai uşor, am zis să vedem cine e mai bun să joace lângă Şut. Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun lângă Şut. E gata, e o certitudine. Acum mi-am dat seama, astăzi.

Eu zic că pe atac e mai bun Alhassan, eu zic invers, că e mai bun Lixandru, chiar dacă nu dă gol. El deposedează şi joacă repede. Eu zic că e mai bun, îmi place mai mult. Ei zic că nu, ei spun că Alhassan e mai bun.

Fac ca ei de multe ori, în cele mai multe cazuri, dacă mă conving. Dar dacă eu sunt convins de ceva, şi acum sunt convins că Lixandru e mai bun de jucat cu el de la început”, a spus Becali, pentru Digi Sport.

Bucureştenii au 64 de puncte şi sunt lideri, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele