Ultima oră
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

E gata! Becali şi-a ieşit din minţi şi cedează un jucător după meciul cu Nordsjaelland: ”Am jucat în 10. Îl dăm!”

FCSB Publicat pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21281618/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Echipa FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5. 

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. 

Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii. Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

După meci, Becali a fost foarte supărat şi a pus tunurile pe Andrei Cordea, Darius Olaru şi Valentin Gheorghe. Despre ultimul jucător menţionat, Gigi Becali a spus că are gând să îl cedeze sub formă de împrumut. 

Vali Gheorghe a fost împrumut şi sezonul trecut în Turcia, iar acum, el ar fi dorit de Universitatea Cluj şi UTA Arad. 

”Am jucat în 10. Îl dăm!”

”Noi am jucat în 10. A fost Cordea în minus, în prima repriză, şi Vali Gheorghe în a doua repriză. Am jucat şi noi tot în 10. Parcă era de pe altă planetă Vali Gheorghe, săracul. Cordea se plimba pe acolo.

Noi trebuie să luăm campionatul. Ne concentrăm pe campionat, numai că Olaru trebuie să nu mai dea pase la adversar, Cordea să se trezească, iar pe Vali Gheorghe să îl dăm împrumut”, a spus Gigi Becali, după meciul cu Nordsjaelland, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele