Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Dumitru Dragomir, despre patronii care au făcut un mare bine Superligii. ”Fără ei, fotbalul românesc se desfiinţa!”

Superliga Publicat pe 15 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21386347/1/mta2mczoptyznizoyxnoptmzndk0nzu0mtczmgyyzjq0ntfkyjk3nzc2ngjmzjyw-thumb.jpg

Dumitru Dragomir a vorbit despre patronii de cluburi din fotbalul românesc şi a ajuns la concluzia că aceştia sunt cei care au salvat Superliga.

Fostul preşedinte al LPF i-a enumerat pe Gigi Becali, Mihai Rotaru şi Neluţu Varga, dar şi pe anumiţi antrenori şi conducători de cluburi, care au făcut un mare bine fotbalului românesc. 

”Antrenorii trebuie să fie antrenori. Antrenorii antrenori sunt puţini în lume, dacă sunt jucăriile lor n-ai ce să faci. Să-ţi mai spun, sunt şi celelalte echipe. Şi patronii ăştia, ai făcut analiză la Becali.

Domnule, Becali, Rotaru şi Neluţu Varga, dacă nu existau, trebuiau inventaţi pentru că fotbalul românesc se desfiinţa. Nici pe Malta nu o băteam.

Aşa ar trebui să-l pun pe Hagi pe primul loc. Dacă nu existau aceşti oameni, sau e ăsta de la Iaşi, Şfaiţer, e un tip priceput. E Dani Coman la Sibiu, super priceput.

Pe cel de la Galaţi l-aş pune, pe Dorinel. L-aş pune antrenor, la una din echipele naţionale. La oricare poate să fie, acolo deocamdată e Edi, care califică echipa”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele