Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

Dumitru Dragomir, despre meciurile din Conference League pe care le au FCSB şi CFR Cluj. ”Dacă nici pe West Ham şi Ballkani nu îi batem”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20852147/1/dragomir.jpg

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a prefaţat partidele echipelor româneşti din Conference League.

West Ham - FCSB, primul meci al vicecampioanei României în Grupa B a Conference League 2022/2023, se joacă joi, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.primasport.ro. Roş-albaştrii vor fi susţinuţi de câteva mii de suporteri români la Londra şi speră să înceapă cu dreptul noua aventură europeană. 

”Oracolul” nu e prea încrezător înaintea duelului dintre FCSB şi echipa londoneze şi crede că formaţia antrenată de Nicolae Dică suferă la mijloc, iar noul transfer al vicecampioanei, Andrea Compagno nu se va face remarcat împotriva englezilor.

”Vedem şi noi care e diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel din Premier League cu ocazia asta. E uriaşă financiar, organizatoric, dar bănuiesc că nu au VAR tâmpit ca al nostru.

La FCSB, mijlocaşii sunt vinovaţi, băi fraţilor. În afară de Darius Olaru, nimeni nu recuperează mingi. Nimeni nu face presing, marcaj cum trebuie. Edjouma nu poate din cauza segmentelor mari, nu face presing că nu are viteză. Vă amintiţi de Bourceanu şi Pintilii? Ştiau să scoată mingi.

Compagno nici nu o să atingă mingea, vedeţi-vă de treabă. Dacă dă de 5 ori cu capul, să-mi spuneţi cum vreţi”, a afirmat Dragomir la Pro Arena.

”Dacă nici pe West Ham şi Ballkani nu îi batem”

Dumitru Dragomir a fost întrebat şi de adversara CFR-ului, Ballkani, pe care ardelenii o vor întâlni joi, de la ora 19:45.

”Am auzit că Ballkani, adversara CFR-ului, ar fi o echipă-revelaţie. Spaţiul ex-iugoslav, croaţii, sârbii au valoare, fiindcă au avut centre de juniori, s-au ocupat de treabă”, a spus Dragomir despre meciul de la Pristina.

În totală opoziţie cu ce declarase iniţial, Dragomir şi-a încheiat intervenţia într-o notă optimistă: ”Dacă pe ăştia şi pe West Ham nu îi batem, atunci pe cine batem?”.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele