Ultima oră
VIDEO | A fost spectacol în Champions League! Barcelona a umilit-o pe Bayern! Liverpool, o nouă victorie. City a făcut instrucţie, iar Inter a câştigat pe final VIDEO | A fost spectacol în Champions League! Barcelona a umilit-o pe Bayern! Liverpool, o nouă victorie. City a făcut instrucţie, iar Inter a câştigat pe final
A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia
Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale

Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League

Baschet Publicat de Daian Cutu ieri, 22:44
mail-share icon Email

CSO Voluntari a învins miercuri, în deplasare, formaţia olandeză Donar Groningen, scor 89-83 (48-43), în al doilea meci din grupa A a ENBL. Dinamo Bucureşti joacă în grupa B a competiţiei.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21812180/1/vol.jpg

Principalii marcatori ai partidei au fost Karnik 28 puncte, Harvey 19, pentru gazde, respectiv Sullivan 20, Justice 19, Tohătan 18, pentru CSO Voluntari.

În primul meci din grupa A, CSO Voluntari a învins formaţia poloneză Dziki Varşovia, scor 103-83, iar în etapa a III-a se va duela cu Spisski Rytieri, în 6 noiembrie, pe teren propriu.

În grupa B joacă şi Dinamo Bucureşti.

În sezonul 2024-2025 participă 18 echipe din 12 ţări europene, împărţite în două grupe. Primele patru clasate vor ajunge în sferturile competiţiei, în care se va juca încrucişat pentru semifinale, iar ulterior pentru Turneul Final Four.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele