Ultima oră
VIDEO | A fost spectacol în Champions League! Barcelona a umilit-o pe Bayern! Liverpool, o nouă victorie. City a făcut instrucţie, iar Inter a câştigat pe final VIDEO | A fost spectacol în Champions League! Barcelona a umilit-o pe Bayern! Liverpool, o nouă victorie. City a făcut instrucţie, iar Inter a câştigat pe final
A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia
Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale

A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 23:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21812211/1/vla.jpg

Fostul internaţional chilian Jorge Valdivia face obiectul unei a doua plângeri pentru viol, a anunţat miercuri Parchetul din Santiago în social media. Valdivia a fost arestat marţi într-un alt caz de viol, relatează AFP.

„O nouă plângere, a unei noi victime «, a fost depusă împotriva fostului mijlocaş ofensiv, în vârstă de 41 de ani, de 79 de ori internaţional şi fost star al echipelor Palmeiras din Brazilia şi Colo-Colo din Chile, au precizat procurorii, adăugând că este vorba despre »o plângere de viol”.

Valdivia a fost arestat marţi şi plasat în arest preventiv în legătură cu o acuzaţie de viol care datează de duminică seara.

O agresiune recentă

Potrivit textului primei plângeri, publicat de presa locală, presupusa victimă s-a trezit acasă fără să-şi amintească nimic din seara respectivă şi prezentând semne că ar fi fost agresată sexual. Într-o declaraţie, Valdivia a negat orice "agresiune sexuală « şi a susţinut că a avut o relaţie »consensuală ” cu reclamanta, cu care a luat masa într-un restaurant duminică seara.

Data celei de-a doua presupuse agresiuni nu a fost dezvăluită de procuratură, însă, potrivit presei chiliene, aceasta a avut loc la 18 octombrie.

Arestat marţi dimineaţă, fostul jucător devenit comentator radio a fost transferat pentru 90 de zile la o închisoare din Rancagua, la 80 km sud de capitala Santiago de Chile. El riscă până la 15 ani de închisoare în acest prim caz, dacă va fi găsit vinovat de viol.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri