Ultima oră
VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă" VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă"
VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare” VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare”
Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic
Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani
EXCLUSIV | "Ghiocelul de toamnă ţine două săptămâni". Marius Şumudică, "înţepat" după înfrângerea de la Botoşani EXCLUSIV | "Ghiocelul de toamnă ţine două săptămâni". Marius Şumudică, "înţepat" după înfrângerea de la Botoşani

Ce ţară ar putea găzdui finala Cupei Mondiale 2030

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21337127/1/profimedia-0810909777.jpg

Finala Cupei Mondiale de fotbal din 2030 va avea loc probabil în Spania, una dintre cele trei gazde ale turneului, alături de Portugalia şi Maroc, a declarat joi ministrul spaniol interimar al Sporturilor, Miquel Iceta, potrivit Reuters.

"Este de aşteptat ca finala să aibă loc în Spania", a declarat Iceta la postul de radio Onda Cero, adăugând că "nu poţi număra puii înainte de a ieşi din ouă".

Într-un anunţ surpriză făcut cu un an mai devreme decât era planificat, FIFA a atribuit miercuri Cupa Mondială din 2030 Marocului, Spaniei şi Portugaliei, dar a precizat, de asemenea, că Uruguay, Argentina şi Paraguay vor găzdui trei meciuri pentru a marca centenarul turneului.

Iceta a declarat că cele trei federaţii colaborează de mult timp şi că există un acord avansat cu privire la modul de alocare a meciurilor.

mail-share icon Email
viewscnt