Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Ca în vremurile bune! Dumitru Dragomir şi Adrian Porumboiu sunt în război. "Îl fac de Nufărul nu îl curăţă"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21341416/1/dum.jpg

Un război desprins dintr-o altă epocă are loc în aceste zile. Dumitru Dragomir şi Adrian Porumboiu au început să se bălăcărească la Fanatik, ca pe vremea când cei doi erau oameni influenţi în fotbalul românesc.

Primul care a lansat atacul a fost Adrian Porumboiu.

”Dragomir avea un salariu lunar net de 20.000 de euro, dar el era de fapt un angajat. Era mandatat de cluburi să stea acolo şi a primit şi un salariu foarte bun. El mereu s-a crezut un şef, dar nu a fost aşa.

În ceea ce priveşte ce a spus el, vreau să-i transmit că nu am avut niciun fel de influenţă politică. Niciun şef de partid nu mi-a dat nicio dispoziţie, nu am stat sub streaşina nimănui, mă refer din punct de vedere politic.

Ponta şi Dragnea au comandat un şpriţ la un restaurant din Bucureşti, şi acolo s-a pus problema de un ajutor care să vină în favoarea lui Gino. Dar, altceva e mai important. La vremea aceea, Ponta şi Dragnea au aprobat o facilitate fiscală, o amnistie mai exact, de 129 de milioane de euro în favoarea cluburilor. Vorbim de lucruri care s-au petrecut.

Au făcut un lucru bun, corect, dar nu era o haiducie. Haiducii erau cei de la fisc care puneau cluburile să plătească şomajul, să plătească pensiile pentru jucători extracomunitari. Cluburile au analizat corect şi a venit acea amnistie fiscală. Când s-a discutat acea amnistie fiscală Mitică ce putea să spună. Putea să spună stai, domnule, mai fac eu cu Digi 2-3 săli de evenimente”, a declarat Porumboiu.

Dumitru Dragomir nu a rămas dator şi i-a răspuns fostului finanţator de la FC Vaslui.

”E ultima oară când mai vorbesc de Porumboiu. Dacă deschid cutia Pandorei, văd că el vrea să o deschidă. A stat doi-trei ani de zile conducător şi se dă conducător. Nu vreau să mai vorbesc, dacă vorbesc… Seara a fost cu cineva la mine la hotel, nu spun cu cine. Îmi spune seara că el are demnitate… De ce nu sunt supărat pe Gigi? Gigi mi-a zis că nu trăieşte dacă nu te dau afară, Ştefan la fel.

Am mâncat cu Porumboiu seara, nu a plătit niciodată. Le dădea la ospătari, e altceva, dar notă de plată niciodată. El plătea de cinci ori la ospătari. Îl întreb, ce faci mâine? Îmi zice că vine, că mă votează. A venit directorul lui, cu care e el în scandal acum. Mi-a zis că i-a Adi să votez cu Gino. I-am zis să se ducă de aici, că am stat cu el aseară la masă. Am zis să îl sun, dar mi-a zis că a plecat din ţară. Aseară am fost cu el, am jucat poker. Nu există, eu nu cred asta.

(n.r. – Porumboiu d-aia zice că îl lauzi pe Paszkany, că eşti frate cu el şi că l-ai ajutat să ia titlul) Du-te, bă, Paszkany m-a dat afară! Porumboiu vorbeşte numai prostii. Dacă mă apuc de el… Să tacă din gură! Nu vreau să îi fac rău nici lui, nici familiei lui, mai ales că nevasta a fost prietenă cu soţia. El s-a luat de mine, iar eu nu l-am jignit.

Îl fac de Nufărul nu îl curăţă. Nu mai iese pe stradă. Am fost prieteni, dar el văd că nu încetează. Dacă vrea să deschid cutia Pandorei… Ne facem de râs! Familiile, toate alea. Probleme.

(n.r. – aşa multe lucruri ştii despre el?) Probleme de moralitate, mă, băiatule, în primul rând. M-a jignit acum. Fii atent cum a zis. El nu şi-a dat seama că a făcut o mare greşeală. ‘Ce, domne, mi-a dat Ponta 129 de milioane la cluburi, amnistie fiscală’. Ştii ce e ăsta? Nu doar abuz în serviciu. Să dai 129 de milioane? Dacă se sesizează DNA… Ce ‘aşteptam să îşi facă Dragomir încă 2-3 săli de nuntă cu Digi?

Dacă mă apuc de el, dacă spun cu cine venea la mine în hotel, ce se întâmpla… Se otrăveşte! Să mă lase în pace! Eu pusesem batista pe ţambal. Am fost supărat. Îi spun public să nu îmi mai dea telefon niciodată în viaţa lui.

Mă împacasem cu el, dar ca să îmi spună chestiile astea? Nu am nimic cu el, nu pot să îi facă rău, dar dacă pedalează în continuare sunt în stare să mă degradez şi eu”, a fost răspunsul lui Dumitru Dragomir.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri