Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Breaking News! Revenirea momentului la FCSB, anunţată de Gigi Becali în direct: ”Pe el!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21509912/1/profimedia-0600257013.jpg

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 16, după ce Târnovanu a respins lovitura de cap a lui Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0.

Florinel Coman a trimis în bară, în minutul 24, dar la pauză FC Voluntari a intrat cu avantaj minim. La pauză Charalambous a efectuat trei schimbări şi bucureştenii au egalat în minutul 48.

Florinel Coman a înscris din careu, cu un balon excelent plasat şi scorul a devenit 1-1. După şase minute tot Coman a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1.

Florinel Coman a a juns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor. 2-1 a fost şi scorul final, iar în clasament, FCSB a ajuns din nou la o diferenţă de zece puncte faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti.

După meci, Becali a avut o intervenţie la Prima Sport. Patronul FCSB a fost întrebat despre o potenţială revenirea a lui Florin Tănase la echipa lui. Latinfundiarul din Pipera susţine că îl aşteaptă, dar în acest moment nu se poate face această mutare. 

”Cu el am vorbit!”

”Singurul jucător cu care mai ţin legătura este Tănase. Atât. Pe Tănase îl aştept înapoi, dar nu vezi că joacă bine acolo!”, a spus Becali, la Prima Sport.

 

Florin Tănase evoluează în Arabia Saudită, la Al Okhdood, după ce anterior jucase la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite.

În vârstă de 30 de ani, fostul jucător de la FCSB este cotat la 3,2 milioane de euro pe Transfermarkt. De-a lungul carierei a evoluat la Viitorul Constanţa, FC Voluntari, FCSB, Al Jazira şi Al-Okhdood. Pentru naţionala României acesta a strâns 17 selecţii şi a marcat 2 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele