Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman

FCSB Publicat de Tudor Moisa ieri, 22:30
mail-share icon Email

FCSB trece printr-o formă foarte bună. Campioana României a ajuns la patru meciuri  la rând câştigate după victoria obţinută în ultima etapă de Superligă, scor 3-2, împotriva nou-promovatei Gloria Buzău.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21761888/1/profimedia-0771643103.jpg

În partida câştigată de FCSB cu Gloria Buzău, Octavian Popescu a ieşit la rampă şi a marcat primele două goluri ale campioanei. Prima reuşită a venit după ce fotbalistul de 21 de ani a executat perfect o lovitură liberă.

Se pare că Gigi Becali a luat o decizie interesantă după partida cu Gloria Buzău. Finanţatorul celor de la FCSB crede că i-a găsit înlocuitorul perfect lui Florinel Coman, plecat în această vară în Qatar. Florinel Coman este un specialist al loviturilor libere şi a luat decizia ca Octavian Popescu să devină executantul permanent al loviturilor libere la FCSB.

"Asta e bucuria mea. Şi-a revenit şi George (n.r. Tavi Popescu). El era în creştere, a făcut operaţia aia, e posibil să devină mai bun decât era înainte. Plusul la el este că ia mingea, să dea lovituri.

El bate cel mai bine loviturile libere acum. Coman bătea, dar bătea plasat şi o bătea portarul. Numai el va bate de acum înainte loviturile libere.

El dă tare, nu neapărat plasat, aşa cum dădea Coman, plasat, să o ia portarul pe piept. A început să aibă încrederea. Dacă ar fi mai bun decât înainte, vă daţi seama ce va fi?", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele