Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans! VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans!
Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo
Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului
”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului ”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului
Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet
Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro” Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro”

”Când mă uit la el, parcă îl văd pe Contra!”. A fost anunţat următorul star din echipa naţională capabil să joace la cele mai puternice cluburi din lume | VIDEO EXCLUSIV

Stranieri Publicat astăzi, 19:33
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21760466/2/contra.jpg

Andrei Raţiu este unul dintre cei mai în formă români ai momentul şi a avut multe prestaţii solide în acest sezon. 

Andrei Raţiu a fost lăudat de antrenorul lui Leganes, după partida cu Rayo Vallecano, încheiată 1-1.

Borja Jimenez a vorbit la superlativ despre Andrei Raţiu, pe care l-a numit „unul dintre cei mai buni fundaşi laterali din La Liga”.

Antrenorul lui Leganes a fost întrebat despre motivul din spatele modificării poziţiei lui Adria Altimira, utilizat pe postul de extremă stânga, el fiind la bază tot apărător lateral pe flancul drept.

Jimenez a explicat că a luat acestă decizie din punct de vedere tactic, pentru a-l putea opri pe Raţiu şi ale sale urcări periculoase în treimea adversă.

În presă au fost vehiculate mai multe echipe din La Liga care ar dori să îşi asigure serviciile jucătorului nostru. 

Printre ele este şi cel al echipei Villarreal. Presa din Spania a scris despre posibilitatea ca fundaşul să ajungă la ”Submarinul Galben”.

Totuşi, nu a apărut nimic concret, iar fotbalistul evoluează în continuare la Rayo, acolo unde face o treabă excelentă. În direct la Prima Sport, Vasile Miriuţă a analizat evoluţiile fundaşului român din ultimele meciuri. 

Fostul antrenor din Superligă a fost foarte încântat de Raţiu şi l-a comparat la stilul de joc cu fostul mare internaţional, Cosmin Contra.  

”Când mă uit la el, parcă îl văd pe Contra!”

”Parcă îl văd pe ”Guriţă”. Pe Contra. Pe cuvânt dacă nu. Şi ”Guriţă” urca în atac fantastic. Aleargă aşa cu o uşurinţă, nici nu se forţează!”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport. 

Raţiu, comparat de Marca cu Zinedine Zidane

Fundaşul lateral a avut o nouă prestaţie excelentă pentru Rayo Vallecano, unde a bifat al şaselea meci ca titular din acest sezon. Pe lângă jocul solid din defensivă ”tricolorul” a oferit un moment de magie în careul advers.

Jurnaliştii de la Marca au fost entuziasmaţi de driblingul reuşit de jucătorul român şi au comparat procedeul făcut de Raţiu cu cel pe care îl utiliza destul de des Zinedine Zidane.

”Raţiu s-a deghizat în Zidane, a trecut de doi adversari, a făcut o piruetă în stilul lui Zidane, însă şutul său din careu a fost blocat de un adversar”, a scris Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele