Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Brazilianul Dani Alves şi-a anunţat plecarea de la Barcelona

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20742176/1/fc-barcelona.png

Fundaşul brazilian Dani Alves şi-a anunţat, miercuri, plecarea de la FC Barcelona, ​​​unde revenise în ianuarie după o pauză de cinci ani, şi unde a jucat în total 408 meciuri.

"Astăzi este timpul să ne luăm la revedere”, a scris fundaşul pe Instagram, evocând aceşti "mai bine de 8 ani dedicaţi acestui club, acestor culori, acestei case...”. "Dar ca totul în viaţă, anii trec, drumurile se despart”, în acelaşi mesaj.

La 39 de ani, este cel mai de succes jucător din istoria fotbalului, cu 43 de titluri câştigate de-a lungul carierei, cel mai recent fiind medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sub tricourile celor de la Sevilla, Barcelona, Juventus şi PSG, a câştigat de trei ori Liga Campionilor, două Cupe UEFA, şase campionate în Spania, patru Cupe ale Regelui, două campionate în Franţa şi un campionat în Italia.

Dani Alves revenise la Barcelona în ianuarie, după cinci ani petrecuţi la Juventus, PSG şi clubul brazilian Sao Paulo.

De atunci, a devenit cel mai bătrân jucător din istoria Barcelona care a jucat într-un meci din La Liga, un record deţinut anterior de portarul José Manuel Pinto.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri