Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc

Basarab Panduru ştie cine va ajunge în play-off: „Marea surpriză a campionatului” | EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21690673/1/cb8a87b0-931f-4df7-b4cb-89daa06f2255.jpg

Dinamo Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia Gloria Buzău, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Dinamoviştii au profitat de prima ocazie avută pentru a deschide scorul. Dennis Politic a marcat în minutul 10 şi a adus în avantaj gazdele. Elevii lui Kopic au marcat, din nou, în minutul 27, prin Raul Opruţ. Buzoienii au pus rar în pericol poarta lui Golubovic şi la pauză Dinamo a intrat cu avantaj de două goluri, 2-0.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 54, când Kennedy Boateng a trimis în propria plasă o centrare în careu a lui Cristian Dumitru. Dinamo a rezolvat însă meciul în minutele 80 şi 84, prin golurile marcate de Selmani şi Politic, iar alb-roşii s-au impus cu 4-1, urcând pe locul 2 în Superligă, cu 7 puncte.

După meciul de pe „Arcul de Triumf”, Basarab Panduru a fost prezent în studio-ul Fotbal Show şi a vorbit despre echipele care vor ajunge în play-off. Fostul mare internaţional consideră că dacă Dinamo se va clasa în primele 6 echipe din Superliga ar fi o adevărată surpriză.

„Nu va fi uşor. Dar dacă reuşeşte, cred că e marea surpriză a campionatului probabil, să intre în primele 6. Pare că tot echipele de anul trecut, nu ştiu Farul, pentru că mi se pare puţin sub, aş fi vrut altă echipă la Farul. Dar se bat acolo. Sepsi probabil că prinde şi ea, dar Dinamo dacă ar ajunge în play-off ar fi marea surpriză a campionatului” , a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele