Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Basarab Panduru îi face praf pe cei de la FCSB. ”Cu minim de fotbal câştigă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21512083/1/pan.jpg
d

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Basarab Panduru a criticat dur jocul liderului din Superliga şi a punctat faptul că cei de la Petrolul ar fi trebuit să dea o replcă mult mai solidă.

"FCSB cu minim de fotbal câştigă, au ajuns la un nivel în care adversarului îi e foarte frică de FCSB. Nu credeam că Petrolul e atât de slabă, a încercat din min 88 să joace ceva. Ce a jucat aici!?
 
Ai impresia ca au venit în costume şi le era frică să nu murdărească cravatele şi costumele. Niciun jucător din cei sub 21 nu au ajutat echipa cu nimic", a răbufnit Panduru, la Orange Sport.
 
Bucureştenii au 64 de puncte şi sunt lideri, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele