Ultima oră
Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Echipele de start
Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Echipele de start
Mihai Stoica crede că Louis Munteanu nu a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul câştigat de România U21 Mihai Stoica crede că Louis Munteanu nu a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul câştigat de România U21
Este Daniel Bîrligea prea slab pentru naţionala României? Declaraţia interesantă dată de Mircea Lucescu Este Daniel Bîrligea prea slab pentru naţionala României? Declaraţia interesantă dată de Mircea Lucescu
Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace
Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu" Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu

Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României

România U21 Publicat de Tudor Moisa astăzi, 18:56
mail-share icon Email

Naţionala U21 a României s-a distrat cu reprezentativa similară a Muntenegrului. "Tricolorii mici" s-au impus cu scorul de 6-2 şi au ajuns pe prima poziţie în grupa de calificare, cu un meci rămas de disputat.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21762730/1/romania-u21-muntenegru-u21-euro-2025-06-09-2024-2.jpg

Scorul a fost deschis de Louis Munteanu, în minutul 16, cu o lovitură de cap. Naţioanla de tineret a României a rămas în avantaj pentru doar cinci minute. Janjic a înscris un gol superb, direct din corner, ajutat şi de ezitarea lui Răzvan Sava.

România a înscris din nou, în minutul 27, prin acelaşi Louis Munteanu şi a intrat în avantaj la cabine.

Selecţionata pregătită de Daniel Pancu s-a descătuşat în repriza secundă. Mai întâi, Rareş Ilie, în minutul 52, şi mai apoi Tavi Popescu, în minutul 59, au dus scorul la 4-1. Muntenegrenii au redus din difernţă, în minutul 69, după o execuţie superbă semnată de Mrvaljevic, dar jucătorii români au avut ultimul cuvânt. 

Louis Munteanu a bfiat hattrick-ul, în minutul 74, iar tabela a fost închisă de Mihnea Rădulescu, unul din remarcaţii actualului sezon de Superligă, în minutul 89.

În urma acestei victorii, naţionala U21 a României a urcat pe primul loc în Grupa E, dar Elveţia (locul 2, 17 puncte) şi Finlanda (locul 3, 16 puncte) au meci direct, în această seară. În ultima etapă, naţionala României se va duela, pe teren propriu, cu Elveţia.

Câştigîtoarea grupei se califică automat la Campionatul European din 2025, iar echipa de pe locul secund va trebui să aştepte finalul calificărilor. Cele mai bune trei echipe de pe locul secund vor participa la EURO.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele