Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

Albion Rrahmani, pe picior de plecare de la Rapid: „Suntem în negocieri”

Rapid Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21609634/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Albion Rrahmani a impresionat la Rapid şi în Superligă. Atacantul a marcat la foc automat şi a avut cifre remarcabile în campionatul nostru. În acest context, jucătorul a dat de înţeles în trecut că vrea să facă următorul pas în carieră. 

În această toamnă, Albion Rrahmani a fost pentru prima dată titular în naţionala din Kosovo.

Atacantul este în vizorul altor echipe din Europa, iar jucătorul de la Rapid ar putea ajunge la o forţă din Premier League. 

Aston Villa, echipă care a avut un sezon incredibil până acum şi care se bate pentru Champions League, fiind pe 4 în Anglia, ar fi interesată de serviciile jucătorului din Superligă, potrivit Fanatik.

Rrahmani e şi pe radarul Benficăi. Cel mai titrat club portughez caută soluţii în compartimentul ofensiv.

Victor Angelescu a dezvăluit că fotbalistul kosovar are mai multe oferte şi că au început negocierile pentru un eventual transfer al acestuia. Acţionarul minoritar al Rapidului a mai spus că vrea să îşi umplue buzunarele cu transferul lui Rrahmani.

„Sunt şanse de 75% să plece Rrahmani. Nu pot să comentez sume, nu ar fi corect faţă de celelalte echipe. Nu o să îl dăm pe o sumă mică. Opt milioane de euro este o sumă foarte bună pentru fotbalul românesc, dar nu aş vrea să spun care sunt cerinţele noastre.

Suntem în negocieri, vom vedea. Sunt mai multe echipe interesate, abia acum încep negocierile cu adevărat. O să vedem unde va pleca şi dacă va pleca. Sunt mai multe echipe interesate. Nu o să îl dăm pentru o sumă mică, în niciun caz”, a spus Victor Angelescu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele