Ultima oră
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung

Adi Popa speră ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1. ”Legea Sportului e foarte învechită şi trebuie schimbată”

Liga II Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20854937/1/farul-constanta-steaua-bucuresti-amical-8-07-2022.jpg

CSA Steaua s-a impus în derby-ul cu Dinamo cu scorul de 2-1, din etapa a şasea ligii 2.

Adi Popa (34 de ani) a vorbit după meci despre faptul că Steaua nu are drept de promovare în prima divizie. E cunoscut faptul că ”Militarii” nu pot promova în SuperLigă din cauza formei de organizare.

”Nouă nu ne rămâne decât să ne motivăm pentru fiecare meci, să adunăm puncte şi trăim cu speranţa că vom intra în normalitate şi va fi ca în restul Europei, în alte ţări adică, nu în anormalul de aici.

A spus multă lume că Legea Sportului se va schimba, acum să vedem când. Multă lume a spus că e foarte învechită şi că trebuie schimbată. Nu ţine de noi.

Dacă cei din conducere nu au găsit căile legale să facă o altă formă juridică, înseamnă că nu ne rămâne decât asta şi trebuie să sperăm, iar noi pe teren să ne face treaba, pentru că ar fi frustrant să se schimbe legea şi noi să terminăm pe loc de baraj”, a declarat Adi Popa, potrivit Digi Sport.

Adi Popa: ”A fost frustrant că nu am putut juca barajul”

Adi Popa a vorbit despre situaţia de anul trecut şi despre posibilitatea de a juca la baraj în cazul în care CSA Steaua primeşte drept de promovare.

”Trebuie să fim realişti să joci baraj cu o echipă de Liga 1 va fi foarte greu. Să nu uităm ce a fost anul trecut în Liga 1, echipe cu minus 40 de puncte, ceea n-a mai fost niciodată în istorie. Mă întrebau colegi de afară ce se întâmplă acolo.

Anul trecut a fost frustrant că am terminat pe locul patru şi nu am putut juca barajul. Ar fi şi mai rău să terminăm în primele două locuri, adică doi ani să fim acolo, şi să nu putem juca barajul sau să promovăm”, a mai spus Adrian Popa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele