Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

”Adaptarea este acum încheiată”. Lovitura financiară pe care o poate da FCSB! 600.000 de euro pentru un jucător care nu mai e în lot

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21461343/1/fcsb.jpg

Mijlocaşul Malcom Edjouma a intrat în formă la Bari. Francezul a prins trei meciuri la rând ca titular şi ar putea fi păstrat în lot şi din vară.

Dacă Edjouma va fi achiziţionat definitiv, atunci Bari va vira în contul celor de la FCSB suma de 600.000 de euro. Italienii au plătit deja 200.000 de euro pentru împrumut.

Deşi se află abia pe 10 în Serie B, cei de la Bari sunt la doar două puncte de ultimul loc ce duce în play-off-ul de promovare în Serie A, ocupat de Brescia.

Primul dintre aceştia, Edjouma. Un caz misterios până acum câteva săptămâni, care acum pare să fi renăscut. Un alt jucător faţă de cel de la începutul sezonului.

Adaptarea este acum încheiată şi jucătorul francez, după doar câteva meciuri, a reuşit să-şi câştige rolul de titular, ieşind, după victoria cu Ternana (3-1), în aplauzele suporterilor de pe San Nicola.

Nimeni nu ar fi crezut că fostul jucător de la Steaua (n.r. - FCSB) ar fi capabil să ofere prestaţii atât de bune. Chiar şi Marino (n.r. - antrenorul) a rămas surprins”, scriu cei de la Tuttobari.

Mijlocaşul francez a ajuns în România în 2020, atunci când a semnat cu VIitorul Constanţa. Acolo nu s-a impus şi a plecat după ce a apărut în doar trei partide.

A revenit în Superligă  în sezonul 2021 - 2022, la Botoşani. După doar un sezon în care s-a impus ca titular indiscutabil, FCSB l-a luat de la formaţia moldoveană.

În trei sezoane petrecute în Bucureşti, Edjouma a marcat 14 goluri în 60 de partide

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele