Ultima oră
Ce echipa va folosi Mircea Lucescu contra celor din Cipru: ”El va apăra!”

Ce echipa va folosi Mircea Lucescu contra celor din Cipru: ”El va apăra!”
Elias Charalambous nu a stat pe gânduri. „El e cel mai bun antrenor român ever” Elias Charalambous nu a stat pe gânduri. „El e cel mai bun antrenor român ever”
Ultimă oră! UEFA a sancţionat două cluburi legendare din cauza rasismului

Ultimă oră! UEFA a sancţionat două cluburi legendare din cauza rasismului
Toyota revine în F1 cu un parteneriat tehnic cu Haas Toyota revine în F1 cu un parteneriat tehnic cu Haas
OUT de la Rapid! Dan Şucu nu a stat pe gânduri, chiar dacă a scos din buzunar 1 milion de euro OUT de la Rapid! Dan Şucu nu a stat pe gânduri, chiar dacă a scos din buzunar 1 milion de euro
Aşa arată umilinţa! Niciun star englez cotat la zeci de milioane de lire nu a luat notă de trecere în partida contra Greciei

Aşa arată umilinţa! Niciun star englez cotat la zeci de milioane de lire nu a luat notă de trecere în partida contra Greciei

A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”

Superliga Publicat astăzi, 11:38
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21762314/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-28-09-2024-1.jpg

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Rapid a avut prima mare ocazie a partidei de la Botoşani, în minutul 25, când Friday Adams a respins din faţa porţii goale şutul lui Petrila. Portarul debutant al gazdelor, grecul Anestis a scos şutul lui Jambor, iar în minutul 45+1 Hromada a trimis în bara transversală. 

După pauză, gazdele au fost mai periculoase şi Chică-Roşă a şutat pe lângă poartă în minutul 49, pentru ca în minutul 52 acelaşi jucător să deschidă scorul, din şase metri, la şutul deviat al lui Francisco Junior.  Rapid a ratat în minutul 88 la şutul lui Săpunaru, dar gazdele au reuşit să îşi mărească avantajul un minut mai târziu.

Doi dintre jucătorii bucureşteni s-au ciocnit involuntar la centrul terenului, moldovenii au recuperat şi Aldair Ferreira a înscris cu un şut din careu, stabilind scorul final, 2-0 pentru FC Botoşani. Moldovenii au părăsit ultimul loc al clasamentului.

După eşecul cu FC Botoşani, Marius Şumudică a recunoscut că a avut o discuţie cu Dan Şucu. 

Antrenorul din Giuleşti susţine că nu se pune problema să plece şi a punctat faptul că a venit cu sufletul la Rapid, nu pentru bani. 

Şumudică nu a reuşit să redreseze Rapidului aşa cum şi-ar fi dorit, iar în presă au fost mai mereu discuţii despre o posibilă plecare a antrenorului. 

Recent, Dumitru Dragomir a analizat situaţi de la Rapid. Fostul şef de la LPF consideră că trebuie făcute schimbări în echipa de start şi chiar a spus că se pune problema retrogradării. 

”O să retrogradeze. E haos total!”

”Să vedem cum sunt şi jucătorii pe care i-a adus el. Nu ai cum! Mă aşteptam ca croatul acela pe care l-au adus cu surle şi trâmbiţe să facă ceva. Jambor? Nu! Pe ăsta nu-l luam nici dacă mă împuşcau. Nu poate să joace nici la Divizia B. Nu e jucător nici de Divizia B.

Să-l dea repede undeva. Nu o să ia niciun ban pe el. Să-l dea undeva să joace titular. Într-un an de zile nu o să ia Şucu nici măcar 5.000 de euro pe el. Eu l-aş titulariza pe Grameni. Nici de Burmaz nu-mi place. Gojkovic acela mai mişcă. Un fundaş nu poate să joace bine dacă nu e ajutat de mijlocaş. E haos total. Dacă fundaşul nu e ajutat de mijlocaş, trebuie scos. I-am spus lui Şumudică. Trebuie cineva să ocupe zonele libere.

Du-te, băi, de aici! Eu spun: dacă o să joace tot cu echipa aia, o să retrogradeze. Eu nu am nimic cu Rapidul sau cu Şumudică. Cu primul 11 de la Botoşani, Rapid retrogradează”, a explicat Dumitru Dragomir, la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele