Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

”Vreau să le mulţumesc tuturor celor din spatele cortinei”. Muchova a scris o poveste superbă la Roland Garros

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21223118/1/muchova.jpg

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek a câştigat sâmbătă turneul de la Roland Garros, după ce a dispus în finală de sportiva cehă Karolina Muchova.

Iga Swiatek (22 de ani, nr 1 WTA) a cucerit al treilea său titlu la Roland Garros, după o finală care a durat două ore şi 46 de minute. Swiatek a învins-o în trei seturi pe Karolina Muchova (26 de ani, nr 43 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-4.

Cehoaica a avut un discurs emoţionant la final de meci şi a ţinut să mulţumească tuturor celor implicaţi în buna desfăşurarea a turneului de mare şlem, ce are loc pe zgură.

"Vă mulţumesc, o să încerc să păstrez scurt acest discurs. Sunt foarte emoţionată, atmosfera a fost incredibilă şi vă mulţumesc tuturor. Au fost trei săptămâni deosebite aici la Paris pentru mine şi pentru echipa mea. Am fost foarte aproape, dar se întâmpla asta atunci când joci împotriva celei mai bune jucătoare din lume. Vreau să te felicit atât pe tine (n.r, Iga), cât şi pe echipa ta.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor din spatele cortinei, celor din vestiar, fizioterapeuţilor, copiilor de mingi, tuturor voluntarilor. A fost un turneu extraordinar. V-aş mulţumi fiecăruia în parte, deşi e imposibil”
, a fost reacţia cehoaicei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele