Ultima oră
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli
Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid" Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid"
Meciul României cu Olanda va putea fi urmărit pe un ecran uriaş la stadionul de la Complexul Sportiv Naţional "Arcul de Triumf", dar şi la stadionul Giuleşti Meciul României cu Olanda va putea fi urmărit pe un ecran uriaş la stadionul de la Complexul Sportiv Naţional "Arcul de Triumf", dar şi la stadionul Giuleşti

Fostul internaţional ştie cine trebuie să îl înlocuiasă pe Nicuşor Bancu în primul 11 pentru duelul din optimi cu Olanda | EXCLUSIV

EURO 2024 Publicat pe duminică, 19:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21649595/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-12.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

În optimile de finală vom întâlni Olanda! Partida se va juca marţi, cu începere de la ora 19:00, şi va putea fi urmărită în forma LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

În faza grupelor, Nicuşor Bancu a fost titular de bază în flancul stâng din defensivă , însă acesta a încasat două cartonaşe galbene în partidele cu Belgia şi Slovacia şi este suspendat pentru duelul din optimi cu Olanda.

Dorin Goian a vorbit despre jucătorul care ar trebui să îl înlocuiasă pe fotbalistul Universităţii Craiova. Fostul internaţional consideră că Deian Sorescu este înlocuitorul ideal pentru postul de fundaş stânga, datorită capacităţii de efort pe care o are.

„Eu aş începe cu Sorescu pentru că are şi o capacitate de efort mai mare decât Mogoş. Cred că aportul lui ofensiv este de asemenea mai ridicat. La cum am văzut echipa naţională a Olandei că are şi ea destule probleme în defensivă, trebuie să abordăm cu mult curaj atunci când avem ocazia.” , a declarat Dorin Goian, la emisiunea EURO SHOW, pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele