Ultima oră
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

VIDEO | Vasile Miriuţă a vorbit despre dubla dintre FCSB şi Nordsjaelland şi a spus care este scenariul perfect din retur: "În a doua repriză se poate întâmpla orice"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21282136/1/miri.png

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Vasile Miriuţă a vorbit despre partida FCSB - Nordsjaelland şi despre şansele bucureştenilor în returul din Danemarca.

Acesta a spus care este scenariul ideal pentru FCSB în retur.

"Dezamăgitor! Era bine dacă câştigau acasă, mai ales că în ultimele 30 de minute, dacă nu mă înşel, au avut şansă să joace şi 11 contra 10.

Au întâlnit o echipă bună spre foarte bună, o echipă tânără, o echipă agresivă, care a avut o posesie foarte bună.

FCSB nu şi-a creat multe ocazii. Poţi să zici că este un rezultat ok pentru manşa retur pentru că nu ai pierdut. Era bine dacă câştigai, dar un 0-0 îţi dă şanse pentru meciul retur, chiar dacă Nordsjaelland porneşte ca favorită.

FCSB poate să facă o partidă bună acolo şi să se califice mai departe. Nu au întâlnit o echipă slabă, au întâlnit o echipă puternică.

Ca echipă, FCSB nu arată ca o echipă! Nici acum, nici anul trecut. Dar, au câţiva jucători de valoare care pot să rezolve partida.

Important este să nu mă primească gol, mai ales în prima repriză, pentru că în a doua repriză se poate întâmpla orice." a declarat Vasile Miriuţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri