Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

VIDEO | Un fotbalist a fost atacat de un fan în Liga Campionilor Africii

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21054080/1/africa.jpg

Hugo Marques, portarul clubului angolez Petro Atletico, a fost atacat de un spectator sîmbătă, în meciul dintre echipa sa şi formaţia marocană Wydad Casablanca.

În meciul disputat la Luanda, în Angola, incidentul s-a petrecut în ultimele minute ale partidei în  care Petro Atletico a fost învinsă pe propriul teren de Wydad, scor 0-2.

Imaginile video au surprins un bărbat alergând pe teren, până la Marques, şi spunându-i ceva portarului înainte de a-l împinge. Cei doi au avut un scurt schimbi de pumni, înainte ca oamenii de ordine şi colegii lui Hugo Marques să intervină. Suporterul a fost neutralizat şi scos de pe teren.

Portarul a fost tratat de medici şi jocul s-a reluat la scurt timp după aceea.

Revista angoleză Claque a anunţat că fanul agresor va apărea luni în instanţă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri