Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

VIDEO | Partida Oţelul - Universitatea Craiova ar putea fi amânată. Stadionul gălăţenilor este acoperit de zăpadă. UPDATE: Fanii ajută la dezăpezirea terenului

Superliga Publicat pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21399480/4/yxnoptjjnwe1mdhizjkzyzcwztyyntk3mdy2mtzmmgqzndk0-thumb.jpg

Partida Oţelul Galaţi - U. Craiova, din runda a 17-a a Superligii, este programată duminică, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Update ora 15:30: Fanii găleţeni au venit în număr mare la deszăpezire, iar Dorinel Munteanu a dat tonul şi a pus mâna pe lopată, pentru ca partida să se joace la data stabilită.

”Preşedintele Marian Brăilescu şi managerul tehnic Dorinel Munteanu, alături de suporteri în lupta cu nămeţii de pe stadionul Oţelul. Trebuie sa jucăm astăzi!” este comunicatul moldovenilor.

Update ora 14:00: Fanii oţelului ajută la dezăpezirea terenului pentru ca partida cu U. Craiova, programată de la 17:30, să se poată disputa. 

Update ora 13:30: Situaţia de la Galaţi nu s-a îmbunătăţit şi cel mai probabil partida de la 17:30 nu se va juca.

Cu toate acestea sunt şanse mari ca partida din prima ligă a României să nu se joace, având în vedere starea stadionului cu mai puţin de cinic ore până la startul partidei.

Oficialii Oţelului au anunţat că aşteaptă ca ninsoarea să se oprească pentru a interveni şi a înlătura zăpada.

”Ţinând cont de situaţia cauzată deja de viscol, dar şi de prognoza meteo nefavorabilă desfăşurării în deplină siguranţă a meciului SC Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Oţelul, oficialii au decis să monitorizeze evoluţia vremii şi să aştepte încetarea viscolului.

Prioritatea este siguranţa tuturor participanţilor la eveniment, jucători, oficiali şi suporteri. Astfel, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de evaluarea riscurilor asociate, va fi luată o decizie finală cu privire la disputarea partidei. Menţionăm că instalaţia de încălzire a suprafeţei de joc a fost pornită încă de ieri şi vom interveni când condiţiile meteo ne vor permite.

În acest sens, vom menţine permanent contactul cu suporterii prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale clubului”, se arată în comunicatul Oţelului.

Gălăţenii au publicat un video pe pagina oficială de Facebook a clubului în care se vede că ninge abundent şi bate vântul puternic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele