Ultima oră
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar
Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani
Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia
Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă! Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă!
Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba

VIDEO | New York Liberty s-a calificat în finala WNBA! Sabrina Ionescu, cea mai bună marcatoare

Baschet Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:10
mail-share icon Email

New York Liberty s-a calificat pentru al doilea sezon consecutiv în finala WNBA. Vicecampioana a trecut chiar de campioană, cu scorul de 3-1.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21757332/1/profimedia-0917367293.jpg

După ce şi-a adjudecat primele două meciuri ale seriei din semifinale, New York Liberty a pierdut meciul al treilea. Totuşi, echipa pregătită de Sandy Brondello a reuşit un meci foarte bun, duminică seară, învingând-o pe Las Vegas Aces în deplasare, scor 76-62.

Partida a fost una echilibrată până aproape de final. După trei sferturi, New York Liberty avea un avans de doar două puncte (53-51), dar s-a desprins în ultimul act. Las Vegas Aces, campioana ultimelor două sezoane, a dezamăgit constant în actuala stagiune şi a intrat în playoffs de pe poziţia a patra. De cealaltă parte, New York Liberty a dominat autoritar sezonul regular şi a terminat stagiunea pe prima poziţie.

Cea mai bună marcatoare a meciului de duminică a fost Sabrina Ionescu. Baschetbalista cu părinţi români a înscris 22 de puncte (7/14 FG, 5/8 3PT) şi a recuperat mignea de şapte ori.

 

 

 

Breanna Stewart, cealaltă vedetă de la Liberty, a marcat 19 puncte (8/21 FG). De partea cealată, A'ja Wilson, de trei ori desemnată cea mai bună jucătoare din WNBA, a înscris 19 puncte (7/13 FG) şi a recuperat mingea de 10 ori, în vreme ce Kelsey Plum a marcat 17 puncte (5/16 FG).

În cealaltă semifinală, Connecticut Sun şi Minneosta Lynx se află la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele