Ultima oră
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar
Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani
Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia
Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă! Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă!
Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba

Florin Talpan se pregăteşte de proces! Declaraţia dată de Gigi Becali după victoria obţinută de FCSB

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:46
mail-share icon Email

FCSB a învins-o pe Gloria Buzău, scor 3-2, duminică seară. Meciul a fost ultimul din Superligă înainte de partidele echipei naţionale.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21757291/1/profimedia-0791687751-1.jpg

Războiul dintre CSA şi FCSB pentru marca Steaua este unul arhicunoscut. Divizionară secundă a avut mereu câştig de cauză în instanţe, iar începând din sezonul ăsta a fost eliminată denumirea de "CSA" din numele echipei şi se numeşte "Steaua Bucureşti".

În ultimii ani, pentru a putea juca în Ghencea, oficailii de la FCSB s-au delimitat în public de tot scandalul pentru nume şi marcă, evitând să spună că, în opinia lor, FCSB ar fi Steaua. Totuşi, Gigi Becali a schimbat placa, după victoria cu Gloria Buzău.

Finanţatorul a spus cu subiect şi predicat că FCSB este Steaua. Declaraţia îl va determina, aproape sigur, pe Florin Talpan să îl acţioneze pe Becali din nou în instanţă.

”Apoi joacă împotriva noastră în campionat. FCSB – Steaua… Asta înseamnă. Fotbal Club Steaua Bucureşti, astea sunt iniţialele. Eu acum spun că sunt FCSB – Steaua.

Cât de curând va fi Steaua. Dacă au făcut nişte judecători nişte tâmpenii… Credeţi ce vreţi, eu zic ce vreau. N-am voie să îmi dau cu părerea? Putem să comentăm şi hotărârile justiţiei.

Le respectăm, dar în acelaşi timp putem să şi comentăm, nu? Şi asta e părerea mea, că avem voie să ne dăm cu părerea”, a spus Gigi Becali la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele