Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

VIDEO | Mircea Rednic, reacţie vehementă după partida cu FC Voluntari: "Toţi sunteţi Mourinho, s-ar putea să-mi pierd eu răbdarea şi n-ar fi bine!"

Superliga Publicat pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21528093/1/uta-arad-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-02-03-2024.jpg

Echipa UTA Arad a trecut pe locul al treilea în play-out după ce a învins luni, pe teren propriu, scor 4-3, gruparea ilfoveană FC Voluntari, în prima etapă a play-out-ului Superligii. Cele patru goluri ale arădenilor au fost înscrise de fotbalişti introduşi în joc pe parcursul meciului.

Ambele echipe au jucat ofensiv la Arad, iar FC Voluntari a trimis de două ori în bară, prin Boboc şi Armaş. Tot ilfovenii au deschis scorul, în minutul 28, când Turda a pasat în careu şi Nemec a înscris. Intrat în joc în minutul 34, Machado a egalat pentru gazde, cu un şut de la marginea careului.

Oaspeţii au mers însă la cabine cu un avantaj minim, după ce Igor Armaş a marcat cu capul dintr-un corner executat de Doru Andrei, în minutul 45+1. Arădenii au egalat în minutul 50, prin Omondi, cap la lovitura liberă trimisă în careu de Fabry.

FC Voluntari a căutat victoria şi a atacat, ratând prin Dumiter, iar Doru Andrei a trimis în bară, din lovitură liberă, în minutul 68. UTA a înscris din nou în minutul 78, când Micovschi a centrat şi Tudorie a trimis în plasă cu o lovitură de cap. Golul a fost validat de VAR după o aşteptare de şase minute.

Ilfovenii au egalat în minutul 90+2, prin Merloi, jucător care a revenit după o accidentare gravă, petrecută în etapa a patra a acestui sezon. S-a încheiat însă 4-3 pentru UTA Arad, Machado înscriind din voleu, de la marginea careului, în minutul 90+7.

UTA este pe locul al treilea în play-out, cu 23 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 14 puncte, este pe poziţia a 9-a.

Mircea Rednic, reacţie vehementă la finalul meciului cu FC Voluntari

Mircea Rednic, tehnicianul arădenilor, a răbufnit la interviul de la finalul partidei şi a dezvăluit că la pauza meciului au avut loc câteve incidente în vestiar. Totodată, Rednic i-a îndemnat pe fani să continue să aibă încredere în el.

”Să fii condus, să revii şi să reuşeşti să câştigi acest meci... Patru goluri reuşite de jucătorii care au intrat. Mă bucur, asta vreau să facă. Au demonstrat că pot să mă bazez pe ei. Am luat cele 3 puncte, foarte importante. Mergem înainte. Mi-era puţin teamă după ce am ratat play-off-ul, dar jucătorii au reacţionat foarte bine.

La pauză au fost vreo două incidente urâte, care nu trebuie să se întâmple în vestiar. Iert, dar nu uit. Din discuţiile pe care le-am avut cu doi jucători, ceilalţi au reacţionat bine. Le cer răbdare suporterilor că m-am cam supărat. Toţi sunteţi Mourinho, s-ar putea să-mi pierd eu răbdarea şi n-ar fi bine”, a spus Rednic la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele