Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

VIDEO | Florinel Coman a revenit la FCSB şi nu s-a ferit de cuvinte. ”Intrăm greu în meci, toate echipele ne întorc de la 2-0, noi nu reuşim”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21373239/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023-2.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, FCSB, în etapa a 15-a din Superligă.

Florinel Coman a revenit la FCSB după accidentare, dar nu a scăpat de probleme, fiind măcinat de o răceală. Acesta s-a declarat foarte dezamăgit de modul în care gestionează liderul din Superliga anumite momente de joc.

”Intrăm greu în meci, toate echipele ne întorc de la 2-0, noi nu reuşim. Sper că ne trezim şi vom juca ce am jucat la începutul campionatului.

Am făcut trei antrenamente, dar sunt bine. E, am fost cel mai activ, n-am fost activ, nimeni n-a fost activ. Ne pare rău pentru suporteri. Au venit aseară la bază, ne pare că nu am reuşit să câştigăm. Au vorbit aseară despre sacrificii, ştiu ce înseamnă pentru ei acest derby, dar şi noi facem sacrificii. Domnul Mustaţă ştie cât stăm la antrenament, că stă acolo cu noi”,
a spus Coman, la flash-interviuri.

FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 29 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele