Ultima oră
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

FCSB Publicat astăzi, 12:34
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21742133/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-1.jpg

 

 

Daniel Bîrligea a sosit în această vară la FCSB de la CFR Cluj, fiind poate cea mai surprinzătoare mutare a perioadei de mercato recent încheiate.

Atacantul a debutat la campioana României sâmbătă seara, în remiza cu Petrolul de pe teren propriu, scor 1-1.

Gigi Becali l-a schimbat pe Bîrligea la pauza meciului din cauza evoluţiei şterse din prima repriză.

Acum, latifundiarul din Pipera l-a taxat pe vârful în vârstă de 24 de ani şi a declarat că nu se aştepta să aibă un debut atât de slab. Totuşi, Becali are încredere că Bîrligea se va ridica la nivelul aşteptărilor.

Nici Risto Radunovic nu a scăpat de criticile patronului, despre care a spus că bubuie mingile în loc să ţină de posesie.

„Radunovic, ce dai în ea aşa? Trebuia să o oprească şi să paseze. Era singur. Dacă nu ţii mingea, ăia sunt călare pe tine, ca aseară Man City cu Arsenal. Până la urmă tot a dat gol.

Bîrligea a fost foarte slab la debut, nu mă aşteptam să fie aşa slab. Nici nu a atins mingea. Hai să vedem, nu după un singur meci. Să îl vedem pe spaţii, când va juca cu Sepsi. El are nevoie de spaţii. O să joace şi Ştefănescu acum, să îl vedem şi pe el” , a declarat Gigi Becali, încadrul unei conferinţe de prese de la palatul din Pipera.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele