Ultima oră
Basarab Panduru a pus „tunurile” pe un jucător de la FCSB: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Joacă fotbal!” | EXCLUSIV Basarab Panduru a pus „tunurile” pe un jucător de la FCSB: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Joacă fotbal!” | EXCLUSIV
Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga
VIDEO | Marius Şumudică a explicat momentul tensionat cu Elias Charalambous. ”Am fost coleg cu el” VIDEO | Marius Şumudică a explicat momentul tensionat cu Elias Charalambous. ”Am fost coleg cu el”
VIDEO | Darius Olaru, surprins de cei de la Rapid. ”Meritam victoria” VIDEO | Darius Olaru, surprins de cei de la Rapid. ”Meritam victoria”
VIDEO | ”Mi-a spart dintele la ultima fază”. Alex Paşcanu, supărat pe un advesar VIDEO | ”Mi-a spart dintele la ultima fază”. Alex Paşcanu, supărat pe un advesar
Benjamin Siegrist, prestaţie de zile mari cu FCSB. ” Îţi doreşti să joci în astfel de meciuri” Benjamin Siegrist, prestaţie de zile mari cu FCSB. ” Îţi doreşti să joci în astfel de meciuri”

VIDEO | FCSB - Rapid 0-0. Derby cu deznodământ pe placul ambelor echipe

Superliga Publicat de Daian Cutu ieri, 22:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21813141/2/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-10-2024.jpg

 

 

FCSB a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a 14-a din Superligă.

FCSB a dominat prima repriză a meciului cu Rapid, dar giuleştenii au avut cea mai mare ocazie de gol. N'Jie şi Boupendza au ratat în aceeaşi fază, din minutul 16, după o excelentă pasă a lui Petrila. FCSB a replicat la faza imediat următoare prin şutul lui Alexandru Băluţă. În minutul 30 Octavian Popescu a pasat pentru Olaru, acesta a şutat din careu, dar Siegrist şi-a salvat echipa, respingând balonul. Siegrist a intervenit din nou în minutul 45+1, scoţând de sub bară şutul lui Octavian Popescu.

Şut a deviat cu călcâiul la un corner, în minutul 51, fiind aproape de gol. Iar imediat arbitrul Istvan Kovacs a oprit meciul pentru o petardă aruncată pe teren, discutând cu căpitanii celor două echipe, Olaru şi Onea. Minutul 57 a adus o altă scurtă întrerupere din cauza unor petarde, Kovacs discutând din nou cu oficiali ai celor două echipe.

VIDEO | FCSB - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Şut, Fl.Tănase - Băluţă, Miculescu, Oct.Popescu
  • Rapid: Siegrist - Manea, Ignat, Paşcanu - Onea, Kait, Christensen, Borza - N'Jie, Boupendza, Petrila

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 0-0.

Minutul 82: Popa se demarcă excelent şi primeşte în careu, dar şutul său în forţă loveşte plasa laterală.

Minutul 76: Radunovic scoate fabulos de pe linia porţii la o minge trimisă de Emmers.

Minutul 51: Şut deviază cu călcâiul foarte aproape de bară. Mingea a venit din corner.

Minutul 45+5: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+1: Popescu caută vinclul de la mare distanţă. Siegrist este din nou la post şi scoate acrobatic.

Minutul 30: Octavian Popescu pasează din flancul stâng la Olaru. Siegrist are o paradă de senzaţie la şutul căpitanului de la FCSB.

Minutul 16: Olaru scoate la Băluţă. Şutul acestuia a lovit plasa laterală.

Minutul 15: Ocazie uriaşă a celor de la Rapid! Târnovanu scoate mingea expediată de N'Jie, apoi pe respingere Boupendza reia peste cu aproape toată poarta goală.

Minutul 8: Siegrist scoate de sub transversala mingea trimisă de Olaru.

Minutul 3: Miculescu trimite un balon cu efect de la distanţă ce a ocolit de puţin cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------

Înaintea acestei întâlniri, FCSB ocupă locul 5 în clasament, cu 19 puncte acumulate în 12 etape. După un început slab de sezon, campioana României este în revenire şi are 3 victorii consecutive în campionat, ultima fiind chiar în etapa trecută cu Dinamo, scor 0-2.

De cealaltă parte, Rapidul se află doar pe 10, cu 16 puncte. Giuleştenii vin după victoria de răsunet de pe teren propriu cu Farul, scor 5-0, iar trupa pregătită de Marius Şumudică merge pe „Arena Naţională” pentru a lua toate cele 3 puncte din derby.

Ultima confruntare între cele două combatante s-a încheiat cu victoria Rapidului, scor 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele