Ultima oră
Pronosticul lui Adrian Ilie pentru duelul FCSB - Rapid. ”Mă aştept la un meci frumos pentru spectatori” Pronosticul lui Adrian Ilie pentru duelul FCSB - Rapid. ”Mă aştept la un meci frumos pentru spectatori”
Alexandru Maxim, revenire de senzaţie în Superliga! Fostul decar al naţionalei vine să se bată la titlu în România Alexandru Maxim, revenire de senzaţie în Superliga! Fostul decar al naţionalei vine să se bată la titlu în România
Naţionala de handbal feminin a pierdut ultimul meci de la Trofeul Carpaţi Naţionala de handbal feminin a pierdut ultimul meci de la Trofeul Carpaţi
Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii
Dorinel Munteanu a făcut un mare anunţ. ”Nu e uşor să te baţi cu morile de vânt” Dorinel Munteanu a făcut un mare anunţ. ”Nu e uşor să te baţi cu morile de vânt”
VIDEO | FCSB - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

VIDEO | Oţelul - Unirea Slobozia 0-2. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost de nerecunoscut

Superliga Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:41
mail-share icon Email

Unirea Slobozia a învins în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a 14-a din Superliga.

 

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21811385/2/sc-otelul-galati-afc-unirea-04-slobozia-superliga-superbet-27-10-2024.jpg


Elevii lui Adrian Mihalcea au marcat în prima repriză, prin Afalna, dar golul din minutul 39 a fost anulat pentru ofsaid. Însă oaspeţii au deschis scorul în minutul 47, când a marcat Perianu, cu o lovitură de cap.

Gălăţenii au rămas în zece după eliminarea lui Stevanovic, în minutul 77, când Unirea Slobozia a primit şi penalti, dar portarul gazdelor, Iustin Popescu a apărat lovitura de pedeapsă executată de Toma. Şerbănică a stabilit scorul final în minutul 85 şi Unirea Slobozia urcă până pe locul 12, cu 15 puncte, în timp ce Oţelul e pe 7, cu 19 puncte.

Oţelul Galaţi - Unirea Slobozia 0-2 (Perianu 47, Şerbănică 84), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Oţelul: I. Popescu - D. Maftei, Stefanovic, Angha, Tomasevic - Cisotti, Zivulic, Joao Pedro - Maciel, Juric, Duric.
  • Unirea Slobozia: D. Rusu - Dorobanţu, Antoche, Pospielov, Ct. Toma - Coadă, Perianu - Afalna, Purece, Aganovic - Gele.

Minutul 90+6: Final de meci! Slobozia bate cu 2-0.

Minutul 84: GOL Unirea Slobozia! Şerbănică se desprinde din marcaj, profită de mult spaţiu liber şi trimite la colţul lung din careu.

Minutul 79: O minge centrată in faţa porţii a trecut razant prin faţa a doi jucători de la gazde.

Minutul 77: Coadă a fost tras de tricou în careu de Stevanovici. După intervenţia VAR, jucătorul Oţelului a fost eliminat. Toma a executat de la 11 metri, dar portarul Popescu a ghicit direcţia.

Minutul 65: Cisotii bate o lovitură liberă, iar Pop deviază cu capul pe lângă poartă.

Minutul 47: GOL Unirea Slobozia! Purece a centrat pe bara a doua, iar Perianu a reluat în poartă.

Minutul 45+5: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 39: Afalna prinde un şut superb din prima care s-a dus în poartă. Reuşita a fost anulată pentru offside după consultarea monitorului VAR.

Minutul 29: Cisotti caută vinclul de la 20 de metri. Mingea s-a dus puţin peste.

Minutul 27: Gele a centrat din flanc la Afalna, care nu a putut să îl bată pe Popescu din câţiva metri.

Minutul 1: A început partida!


Oţelul vine după înfrângerea din runda trecută, 2-0, în faţa liderului ”U” Cluj şi a pierdut primul meci din acest sezon, punând capăt unei serii de 12 meciuri fără înfrângere în acest sezon. Gălăţenii se află pe locul 4 în Superliga, înaintea începerii etapei cu numărul 14.

De cealaltă parte, Unirea Slobozia se află pe ultimul loc în clasament, după ce runda trecută a pierdut cu 1-0 în faţa lui Poli Iaşi. Nou-promovata nu a mai câştigat de 5 partide, de la succesul de la începutul lui septembrie cu Gloria Buzău, scor 2-1.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în Liga 2 şi s-a încheiat cu victoria cu 1-0 a Unirii Slobozia.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele