Ultima oră
VIDEO | ”Băieţii au făcut ce le-am cerut”. Elias Charalambous, mulţumit în general de meciul cu Rapid VIDEO | ”Băieţii au făcut ce le-am cerut”. Elias Charalambous, mulţumit în general de meciul cu Rapid
Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului. Un nou parcurs slab pentru Red Bull Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului. Un nou parcurs slab pentru Red Bull
AS Roma, umilită în deplasarea de la Fiorentina AS Roma, umilită în deplasarea de la Fiorentina
Basarab Panduru a pus „tunurile” pe un jucător de la FCSB: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Joacă fotbal!” | EXCLUSIV Basarab Panduru a pus „tunurile” pe un jucător de la FCSB: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Joacă fotbal!” | EXCLUSIV
Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga
VIDEO | Marius Şumudică a explicat momentul tensionat cu Elias Charalambous. ”Am fost coleg cu el” VIDEO | Marius Şumudică a explicat momentul tensionat cu Elias Charalambous. ”Am fost coleg cu el”

Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:11
mail-share icon Email

Luis Phelipe (23 de ani) pare să aibă un viitor tot mai complicat la FCSB. Brazilianul ar putea ajunge la alt club din Superliga.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21816528/1/glasgow-rangers-fcsb-uefa-europa-league-24-10-2024-6.jpg

Cei de la Spotmedia scriu că Phelipe ar urma să plece de la campioana României în iarnă. Motivul fiind legat de faptul că nu a reuşit să se impună rigorilor de la FCSB.

Sursa ma sus citată notează că mijlocaşul ar putea reveni la Poli Iaşi, club care l-a cedat la FCSB, pentru suma de 200.000 de euro.

  • 10 meciuri a bifat Phelipe în acest sezon din Superliga.

Criticat public de patron: ”Eşti brazilian? Crezi că merge aşa? Cine te lasă mă să driblezi?”

Luis Phelipe, ce, mă, eşti brazilian? Crezi că merge aşa? Cine te lasă mă să driblezi? Mai întâi pune două kile de muşchi, că îţi dă ăla un umăr şi ai picat. Tu eşti furnicuţă, vrei să treci de un elefant? El avea calitate, dar ce să facă furnicuţa între elefanţi? Ştefănescu a fost mai rău, a fost ţânţărel.

Lui Luis Phelipe nu ai ce să îi ceri, poţi să îi spui orice că tot ca el face, dar o să vorbesc personal cu Ştefănescu. ’Eşti jucator tehnic, vrei să te faci de râs? Pasează, demarcă-te, pasează, demarcă-te! Altfel, te faci de râs. Messi dribla că avea forţă în picioare. Dacă nu ai putere, pasează!’. Asta o să îi spun, dacă vrea să mă asculte. Să nu intre în contact”, a spus Gigi Becali la Fanatik, după eşecul cu Rangers, 0-4, din Europa League.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele