Ultima oră
Numele lui Vinicius, scandat de fani la Théâtre du Châtelet din Paris, unde va avea loc gala Balonului de Aur Numele lui Vinicius, scandat de fani la Théâtre du Châtelet din Paris, unde va avea loc gala Balonului de Aur
FC Sevilla, postare ironică la adresa celor de la Real Madrid FC Sevilla, postare ironică la adresa celor de la Real Madrid
Mario Balotelli a revenit în Serie A Mario Balotelli a revenit în Serie A
Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat
Un jucător a fost eliminat după numai trei secunde într-un meci de campionat din Brazilia Un jucător a fost eliminat după numai trei secunde într-un meci de campionat din Brazilia

VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat

Superliga Publicat de Daian Cutu astăzi, 19:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21816989/2/fc-botosani-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-28-10-2024.jpg

 

 

Universitatea Cluj a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superligă.

Ultima clasată, echipa botoşăneană a deschis scorul repede, încă din minutul 3, în confruntarea cu liderul Universitatea Cluj. Bodişteanu a înscris cu un şut de la 20 de metri, pe jos, la care Gertmonas nu a avut reacţie.

Clujenii au replicat prin Ovidiu Popescu, şut în bara transversală, în minutul 25 Golul egalizator al oaspeţilor a venit în minutul 45, când Chipciu a centrat de pe stânga şi Iulian Cristea a înscris cu capul. Repriza a doua a adus golul victoriei pentru clujeni. Sabău a efectuat o triplă schimbare în minutul 87, iar unul dintre jucătorii introduşi a înscris la prima atingere de minge. Nistor a executat o lovitură liberă şi Artur Miranyan a trimis în plasă, cu o lovitură de cap.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-1 şi conduce în clasament cu 29 de puncte, cu şapte mai mult decât ocupanta locului secund, Petrolul Ploieşti. FC Botoşani rămâne ultima în clasament, cu 12 puncte.

VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2 (Bodişteanu 4 / Cristea 44, Miranyan 89), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FC Botoşani: Anestis - Diez, Sadiku, Miron, Pavlovic - Aldair, Francisco Junior - Friday, Ongenda, Bodişteanu - Fulop
  • ”U” Cluj: Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Simion, Bic, Ov. Popescu, Berto - Thiam, Blănuţă

Minutul 90+6: Final de meci! ”U” Cluj bate cu 2-1.

Minutul 90+4: Raţă putea închide partida, dar Anestis a avut o paradă de senzaţie.

Minutul 89: GOL ”U” Cluj! Miranyan a reluat în poartă o minge centrată de Nistor.

Minutul 78: Friday îl calcă pe Raţă, iar centralul îl elimină după ce consultă monitorul VAR.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 44: GOL ”U” Cluj! Cristea a relut în poartă o centrare venită de la Chipciu.

Minutul 25: Popescu a reluat în forţă în bara transversală.

Minutul 22: Thiam trage în forţă din careu, iar mingea este deviată puţin peste transversală.

Minutul 4: GOL FC Botoşani! Bodişteanu pleacă cu mingea de la 40 de metri şi profită de faptul că nu e atacant. Execuţia sa de la 20 de metri l-a păcălit pe Gertmonas, care a rămas fără reacţie.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Înaintea acestei confruntări, FC Botoşani este codaşa clasamentului, cu doar 12 puncte acumulate după 12 partide. Moldovenii par să se afle într-o revenire de formă, după ce în utlimele 3 etape au remizat în deplasare cu Dinamo şi Universitatea Craiova şi au bătut Rapidul pe teren propriu, scor 2-0.

De cealaltă parte, „U” Cluj este liderul la zi al Superligii. Ardelenii au acumulat 26 de puncte după primele 13 etape disputate şi se află la 4 „lungimi” de locul secund, ocupat de Petrolul. Trupa lui Sabău vine după victoria cu Oţelul şi vrea să ia toate cele 4 puncte de la Botoşani pentru a menţine distanţa faţă de restule echipelor care vin tare din urmă.

Ultima întâlnire dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria la scor de neprezentare a clujenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele