Ultima oră
Numele lui Vinicius, scandat de fani la Théâtre du Châtelet din Paris, unde va avea loc gala Balonului de Aur Numele lui Vinicius, scandat de fani la Théâtre du Châtelet din Paris, unde va avea loc gala Balonului de Aur
FC Sevilla, postare ironică la adresa celor de la Real Madrid FC Sevilla, postare ironică la adresa celor de la Real Madrid
Mario Balotelli a revenit în Serie A Mario Balotelli a revenit în Serie A
Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat
Un jucător a fost eliminat după numai trei secunde într-un meci de campionat din Brazilia Un jucător a fost eliminat după numai trei secunde într-un meci de campionat din Brazilia

Real Madrid, reacţie dură după ce Vinicius nu a fost desemnat ”Balon de Aur”

Real Madrid Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:29
mail-share icon Email

Ceremonia decernării Balonului de Aur se vede la Prima Sport! Festivitatea va fi în direct pe Prima Sport 2, luni, 28 octombrie, de la ora 19:45.

Jurnalistul Fabrizio Romano anunţă o surpriză de proporţii! Cotat ca mare favorit, Vinicius Junior nu va cuceri trofeul, motiv pentru care nu se va prezenta la ceremonia de luni seara. De altfel, toţi cei de la Real Madrid vor absenta.

”Galacticii” boicotează total

O delegaţie compusă din 50 de persoane trebuia să plece spre Paris. Pe fondul aflării veşti că Vinicius nu va primi trofeul, Real Madrid a decis să boicoteze evenimentul şi a avut o reacţie dură.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21817316/1/profimedia-0925348002.jpg

Madrilenii consideră că dacă nu era desemnat Vinicius câştigător, atunci era îndreptăţit să ridice trofeul Dani Carvajal.

”În cazul în care, aplicând criteriile, nu Vinicius iese câştigător, atunci, folosind aceleaşi criterii, Dani Carvajal trebuie să fie câştigător.

Cum nu este cazul, este evident că Balonul de Aur şi UEFA nu respectă clubul Real Madrid, iar Real Madrid nu merge acolo unde nu este respectată”, ar fi transmis Real Madrid, conform publicaţiei AS.

Cotele pentru a câştigat Balonul de Aur înainte de anunţul cu privire la Vinicius:

  • Vinicius Junior - 1,44
  • Rodri - 2,75
  • Jude Bellingham - 7
  • Lamine Yamal - 9
  • Dani Carvajal - 9
  • Kylian Mbappe - 34

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele