Ultima oră
Real Madrid, reacţie dură după ce Vinicius nu a fost desemnat ”Balon de Aur” Real Madrid, reacţie dură după ce Vinicius nu a fost desemnat ”Balon de Aur”
Situaţie extrem de grea la un club cu pretenţii. Conducerea încă speră la redresare Situaţie extrem de grea la un club cu pretenţii. Conducerea încă speră la redresare
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul
Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova
Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători” Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători”
Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist” Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist”

Cutremur la Real Madrid după umilinţa din El Clasico! Carlo Ancelotti, OUT de pe Bernabeu? Decizia luată de Florentino Perez

Real Madrid Publicat astăzi, 14:15
mail-share icon Email

FC Barcelona s-a impus în deplasare, în El Clasico, învingând gruparea Real Madrid, scor 4-0, în etapa a 11-a din La Liga.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21817044/1/profimedia-0828989544.jpg

La doi ani şi jumătate de la dezastrul din martie 2022, când pierdea pe teren propriu cu 0-4 în faţa catalanilor, Real retrăieşte momentele teribile ale unei înfrângeri categorice pe Santiago Bernabeu.

În al 257-lea El Clasico oficial, prima repriză a fost echilibrată, fără mari faze de poartă, dar cu ritm. În partea secundă Robert Lewandowski a primit de la Casado şi l-a învins pe Lunin pentru prima oară. Tot Lewandowski a făcut 2-0 în minutul 56 şi a mai ratat două mari ocazii, în minutele 66 şi 68. Totuşi, catalanii au marcat al treilea gol, în minutul 78, prin Lamine Yamal, şi şi-au încheiat lecţia de fotbal cu golul de 4-0 marcat de Raphniha în minutul 84. Madrilenii au avut în Mbappe campionul ofsaidurilor, francezul având şi un gol anulat de VAR în minutul 31.

Carlo Ancelotti, OUT de la Real Madrid?

Real Madrid nu are parte de cel mai strălucit sezon sub comanda lui Carlo Ancelotti, iar conducerea clubului ar fi pregătită să îi rezilieze contractul atrenorului italian, cu un an înainte de expirare, notează cotidianul catalan Sport, citat de Agerpres.

Se pare că umilinţa pe care Barcelona a aplicat-o pe Bernabeu ar fi fost cireaşa de pe tort pentru Florentino Perez, care consideră că acest sezon nu este gestionat cum trebuie. Preşedintele clubului a demarat deja negocierile cu Xabi Alonso (42 de ani), actualul tehnician al formaţiei germane Bayer Leverkusen.

"Au existat îndoieli din cauza vârstei italianului. Antrenorul a afirmat că are puterea să continue şi, cel mai important, a dat undă verde recrutării lui Mbappe, asigurând că echipa va fi invincibilă odată cu venirea francezului.

Nu a fost îngrijorat de plecarea lui Kroos şi a considerat că are o echipă echilibrată. Dar realitatea este că nu a găsit cheia", subliniază ziarul iberic.

Acum însă, după un început de sezon sub aşteptări, "Florentino a dat ordin ca Real să înceapă să devanseze sosirea lui Xabi Alonso pentru sezonul viitor, pentru că este clar că ciclul cu Carlo Ancelotti ar putea fi epuizat", notează Sport, care adaugă că "există o dezamăgire cu privire la modul în care a fost gestionat sezonul după sosirea lui Mbappe".

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele