Ultima oră
Se conturează prima plecare a iernii de la FCSB. ”Nu mai contează pe el” Se conturează prima plecare a iernii de la FCSB. ”Nu mai contează pe el”
Numele lui Vinicius, scandat de fani la Théâtre du Châtelet din Paris, unde va avea loc gala Balonului de Aur Numele lui Vinicius, scandat de fani la Théâtre du Châtelet din Paris, unde va avea loc gala Balonului de Aur
FC Sevilla, postare ironică la adresa celor de la Real Madrid FC Sevilla, postare ironică la adresa celor de la Real Madrid
Mario Balotelli a revenit în Serie A Mario Balotelli a revenit în Serie A
Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică Costin Lazăr a revenit pe banca tehnică
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-2. Liderul a dat lovitura pe final! Gazdele au avut un jucător eliminat

Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:04
mail-share icon Email

Louis Munteanu (22 de ani) nu a putut juca în această rundă, iar CFR Cluj nu a putut trece de Sepsi Sfântu Gheorghe. S-a terminat 3-3.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21817221/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-15-09-2024.jpg

 

Atacantul s-a accidentat, iar Cristi Bălaj a dezvăluit că Munteanu are şi probleme din cauza unui virus, ce i-a generat prezenţa unor pete distincte pe corp.

”Louis Munteanu a avut, într-o perioada foarte scurtă, leziune musculară, a avut temperatură, a fost sub antibiotice şi colac peste pupăză are un virus.

Nu ştiu dacă s-a descoperit sau nu ce este, pentru că îi apăreau nişte pete şi într-un final a ajuns la un specialist. Pete care îi apăreau pe faţă, pe corp. Omul a avut probleme medicale, a şi jucat cu temperatură. Lumea nu ştie. E un băiat de mare caracter”, a declarat Balaj, pentru cei de la Fanatik.

Revenirea atacantului este în acest moment sub semnul întrebării, în contextul în care nu se ştie dacă şi-a remediat problemele de ordin medical.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele