Ultima oră
Real Madrid, reacţie dură după ce Vinicius nu a fost desemnat ”Balon de Aur” Real Madrid, reacţie dură după ce Vinicius nu a fost desemnat ”Balon de Aur”
Situaţie extrem de grea la un club cu pretenţii. Conducerea încă speră la redresare Situaţie extrem de grea la un club cu pretenţii. Conducerea încă speră la redresare
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul
Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova
Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători” Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători”
Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist” Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist”

”Ăsta e modelul în care vrem să lucrăm”. Ofertă pentru Zeljko Kopic

Dinamo Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:07
mail-share icon Email

Zeljko Kopic (47 de ani) are un mandat excelent la Dinamo. Sezonul trecut a salvat echipa de la retrogradare, iar acum atacă play-off-ul. Jocul excelent etalat de ”câini” nu a rămas neobservat.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21817168/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-18-08-2024-2.jpg

 

Andrei Nicolescu (47 de ani), administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că se doreşte prelungirea contractului lui Kopic până în 2028. În acest moment se aşteaptă doar acordul croatului ce a venit la club în decembrie 2023.

Contractul lui Kopic a fost pe un an şi jumătate din momentul în care a semnat şi în momentul ăsta suntem în discuţii. Am discutat documente, am schimbat idei, au trecut pe la avocaţi.

Suntem în discuţii despre ceea ce am spus la începutul sezonului, că ne dorim o predictibilitate pe 4 ani, cu Dinamo anul ăsta bătându-se pentru play-off.

În momentul în care era cu Ovidiu Burcă făceam planul pentru o perioadă în care antrenorul putea să se exprime şi să-şi găsească poziţia, să poată să construiască.

Ăsta e modelul în care vrem să lucrăm. Nu avem opoziţie din partea lui, toate lucrurile sunt pozitive, dar ne concentrăm pe ce avem de făcut. Avem meciuri importante. Eu cred că Zeljko Kopic a dovedit ataşament, a dovedit foarte mult prin tot ce a făcut, că îi place familia Dinamo.

S-a şi integrat din câte văd. Eu nu am contract, eu sunt administrator special neremunerat şi în momentul în care se iese din insolvenţă de-abia atunci voi discuta cu acţionariatul durata contractului şi care sunt opţiunile la nivelul ăla.

Evident că eu îmi doresc să duc cât mai sus acest proiect. Mandatul meu este tot timpul pe masa acţionariatului”, a transmis Andrei Nicolescu, pentru cei de la Fanatik.

Sub bagheta lui Kopic, Dinamo ocupă locul 4 în Superliga, la doar un punct de poziţi secundă, ocupată de Petrolul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele