Ultima oră
”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur” ”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur”
Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile” Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile”
VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur
Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie” Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie”
VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu” VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu”
VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman

VIDEO | Farul - Universitatea Craiova 3-2. Dobrogenii se revigorează, iar oltenii se afundă

Superliga Publicat ieri, 22:51
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21817135/2/farul-constanta-universitatea-craiova-superliga-superbet-28-10-2024.jpg

 

 

Farul Constanţa a câştigat pe teren propriu, scor 3-2, cu Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă.

Gazdele au avut un start incredibil de meci şi după ce Narek Grigoryan a deschis scorul în minutul 6, din pasa lui Alibec, constănţenii au majorat avantajul de pe tabelă prin golul marcat de Alibec, în minutul 11. Repriza secundă a fost una a gafelor. Mai întâi Ionuţ Vînă şi-a lăsat echipa în zece, după ce a luat al doilea cartonaş galben în minutul 48, pentru un fault la centrul terenului, asupra lui Lyes Houri.

A urmat ocazia lui Cicâldău, din minutul 49, când Buzbuch a scos de sub transversală, pentru ca în minutul 50 Cristian Ganea să îl faulteze pe Baiaram în careu şi arbitrul Marcel Bîrsan a dictat penalti. Houri a transformat cu emoţii şi craiovenii s-au apropiat la un gol. În minutul 59 gazdele au refăcut avantajul de două goluri. Radaslavescu a executat un corner şi Gustavo Marins, lăsat singur în careu, a înscris cu capul. După alte şase minute oaspeţii au beneficiat de un nou penalti, după o intervenţie a lui Sîrbu, în careu, la Andrei Ivan. De această dată, însă, Buzbuchi a respins la execuţia lui Houri, Baiaram a retrimis mingea în faţa porţii, dar nu s-a mai întâmplat nimic. În minutul 80 Buzbuchi a scos de sub bară şi balonul trimis de Cicâldău, iar oltenii au marcat al doilea lor gol în minutu, 90+5, prin Paradela şi Farul – Universitatea Craiova s-a terminat  3-2.

În clasament, Farul are 16 puncte şi se află pe locul 12, în timp ce Universitatea Craiova e pe locul al treilea, cu 21 de puncte.

VIDEO | Farul - Universitatea Craiova 3-2 (Grigoryan 6, Alibec 12, Gustavo 59 / Houri 51-penalty, Paradela 90+4), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Bălaşa, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Dican, Casap – Grigoryan, Alibec, Radaslavescu
  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu Maldonado, Badelj, Bancu – Screciu, Oshima – Baiaram, Houri, Mora – A. Ivan

Minutul 90+7: Final de meci! Farul bate cu 3-2.

Minutul 90+4: GOL Universitatea Craiova! Paradela aprinde ultimele minute cu un şut plasat din careu.

Minutul 66: Sîrbu l-a călcat în careu pe Ivan. Buzbuchi a parat de această dată execuţia lui Houri.

Minutul 59: GOL Farul! Gustavo este scăpat complet din marcaj. Fundaşul reia nestingherit cu capul în poartă.

Minutul 51: GOL Universitatea Craiova! Ganea l-a faultat în careu pe Baiaram. Houri a transformat cu ceva emoţii.

Minutul 49: Buzbuchi scoate de sub transversală mingea reluată cu capul de Cicâldău.

Minutul 47: Vînă are o intrare dură şi vede al doilea cartonaş galben.

Minutul 45+4: Pauză! Farul conduce cu 2-0.

Minutul 33: Alibec scapă din marcaj şi trage cu capul din câţiva metri în Popescu.

Minutul 12: GOL Farul! Grigoryan îl lansează pe Alibec. Acesta trimite o minge la colţul lung.

Minutul 9: Replica a venit de la Houri, care a şutat din întoarcere pe lângă.

Minutul 6: GOL Farul! Alibec i-a pasat pe culoar lui Grigoryan. Armeanul a tras perfect plasat.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Înaintea aceastei confruntări, Farul se află pe locul 14, cu 13 puncte acumulate, la o singură „lungime” de ultimul loc din clasament, ocupat de FC Botoşani. Trupa lui Gică Hagi are parte de un parcurs extrem de slab în acest sezon, în care au bifat doar 3 victorii. În ultima etapă, „marinarii” au fost umiliţi în Giuleşti de Rapid, scor 5-0.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova stă mult mai bine, în ciuda faptului că în ultimele 7 etape a bifat o singură victorie, 2 înfrângeri şi 4 rezultate de egalitate. Oltenii ocupă ultimul loc de podium, iar în cazul unei victorii în această seară la Constanţa, pot reveni pe pozţia secundă, ocupată în prezent de Petrolul, care are 22 de puncte, la o singură „lungime” peste Craiova.

Ultima întâlnire dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele