Ultima oră
”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur” ”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur”
Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile” Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile”
VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur
Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie” Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie”
VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu” VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu”
VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman

VIDEO | ”Am început să pasăm, să jucăm rapid la margine”. Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre şansele la titlu

U Cluj Publicat de Daian Cutu ieri, 21:10
mail-share icon Email

Universitatea Cluj a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superligă.

 

 

 

Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) are un sezon de vis. Ardelenii sunt pe primul loc cu un avans de 6 puncte, dar tehnicianul nu se grăbeşte să vorbească despre titlu.

”Am avut un început ezitant, am fost fricoşi, timizi. Asta a fost senzaţia de pe margine. Am şi primit uşor gol. După care ne-am trezit, ne-am dat seama că nu e bine cum arătăm.

Am început să pasăm, să jucăm rapid la margine. Am controlat jocul, am avut şi bară, am dat şi gol. Am venit peste ei, nu i-am mai lăsat să atace. În repriza a doua am început bine.

Nu ştiu dacă pot spune în acest moment că suntem pregătiţi să ne luptăm la titlu”,
a spus Sabău, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele