Ultima oră
”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur” ”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur”
Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile” Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile”
VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur
Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie” Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie”
VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu” VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu”
VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman

”Suntem pe ultima poziţie”. Liviu Ciobotariu ratează dramatic şansa de a scoate măcar un punct cu liderul

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu ieri, 20:42
mail-share icon Email

Universitatea Cluj a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superligă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21817446/1/fc-botosani-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-28-10-2024-1.jpg

Moldovenii rămân pe ultimul loc, iar antrenorul Liviu Ciobotariu şi-a expus dezamăgirea pentru modul în care elevii săi au pierdut un meci în care au deschis scorul.

”Suntem în situaţia asta, trebuie să acumulăm puncte. Ştiu că nu va fi uşor, suntem pe ultima poziţie, lucrul ăsta ne apasă, trebuie să ieşim de acolo. Asta le-am reproşat la pauză, ne-am pierdut un pic din intensitate. Ne-a lipsit agresivitatea, în special la mijlocul terenului. Asta le-am reproşat băieţilor, trebuia să stăm mai aproape de adversar.

Iar am făcut două greşeli imense, două goluri primite din faze fixe. Dar fac o paranteză, cred că înainte de cornerul de la primul gol a fost o minge lungă şi cred că Boboc a fost în ofsaid şi nu s-a semnalizat. La golul 2, la fel, un fault foarte uşor acordat”, a spus Ciobo

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele