Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

VIDEO | Bologna continuă seria pozitivă şi o bate pe Lazio

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21370874/1/bol-laz.jpg

Bologna a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Lazio Roma, în primul meci al etapei a 11-a din Serie A.

Gazdele s-au impus prin golul marcat de Lewis Ferguson, în minutul 46, după ce în prima repriză lazialii se aflaseră la controlul jocului şi rataseră o mare ocazie prin Luis Alberto, în minutul 18.

Gazdele au reuşit să îşi conserve avantajul în ciuda atacurilor laziale din partea a doua a meciului.

Bologna îşi continuă seria rezultatelor pozitive, este neînvinsă de zece etape şi ocupă locul 6, cu 18 puncte. Lazio se află pe locul 8, cu 16 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele