Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

VIDEO | Băluţă capătă încredere de la meci la meci. ”Îmi place să exersez cu exteriorul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21367123/2/petrolul-ploiesti-fcsb-superliga-superbet-28-10-2023-2.jpg

Oţelul Galaţi a remizat cu FCSB, scor 1-1, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Moldovenii au egalat în minutul 89.

Alexandru Băluţă a marcat cu o execuţie de fineţe, însuficient ca FCSB să câştige partida.

”Am avut un meci greu, l-am avut din nou în mână. Mergem înainte, să analizăm ce am făcut bine şi ce am făcut rău. Nu e uşor, toate echipele se mobilizează cu noi. Nu ne mai permitem să pierdem puncte în campionat.

Trebuie să învăţăm să gestionăm bine finalul, atunci suferim. Pierdem uşor mingea, trebuie să învăţăm din asta. Trebuie să marcăm, să nu ne mai jucăm cu ocaziile. Îmi place să exersez să dau cu exteriorul, chiar dacă celor de aici nu le place asta. Uneori îmi mai iese. Nu trebuia să fac acel fault acolo, îmi asum şi eu rezultatul”
, a declarat Băluţă, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele