Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"

VIDEO | Andrea Compagno, încrezător la prima sa conferinţă de presă în tricoul lui FCSB. ”Când eşti la FCSB, trebuie să te gândeşti la campionat!”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20840251/2/mczoptyznizoyxnoptnhotdkzmm2m2uznwq0njg4ztlkngjmzdi5otazodvm-thumb.jpg

Andrea Compagno (26 de ani), noul jucător a lui FCSB a avut prima conferinţă de presă în tricoul ”roş-albaştrilor”. Atacantul italian este încrezător că se va impune în echipa antrenată de Nicolae Dică. 

”Vreau, în primul rând, să le mulţumesc celor de la FCU Craiova fiindcă au permis realizarea acestui pas important din cariera mea.

Sper să joc aici, îmi doresc să începem să câştigăm meciuri. Eu mă gândesc doar la ce am făcut pe teren, nu la ce fac impresarii cu contractul. Pe teren nu joacă milioanele, trebuie să joci şi să te baţi pe teren. Presiune? Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune. Eu mă gândesc doar să fac ceea ce îmi cere antrenorul şi să-mi ajut coechipierii.

Când eşti la FCSB, trebuie să te gândeşti la campionat! Toată lumea vrea asta. Va fi greu să jucăm la 3 zile, dar toţi jucătorii cred că au acest vis, de a juca în Europa, de a juca la un club mare. Sunt foarte fericit! Sunt pregătit să joc, sigur, dar asta nu depinde de mine! Sunt la dispozţia antrenorului. Nu mă gândesc să devin golgeterul campionatului, mă gândesc doar la echipă”, a declarat italianul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele