Ultima oră
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

VIDEO ǀ Aleksandar Mitrovic suspendat drastic pentru că l-a împins pe arbitru la un meci din Cupa Angliei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21086400/1/mitrovi.jpg

Fotbalistul echipei Fulham, Aleksandar Mitrovic, a fost suspendat opt meciuri de Federaţia Engleză de Fotbal (FA) după ce l-a împins pe arbitrul Chris Kavanagh şi a fost eliminat la o partidă de Cupă cu Manchester United.

La confruntarea din 19 martie, pierdută de Fulham cu 1-3, Mitrovic a înscris golul de 1-0 în minutul 50, iar în minutul 72 a fost eliminat. United a marcat apoi cele trei goluri care i-au adus victoria.

Potrivit bbc.com, Mitrovic a fost suspendat trei meciuri pentru eliminare, trei pentru comportament violent şi două pentru limbaj necorespunzător, abuziv, jignitor şi ameninţător. În plus, el a fost amendat cu 75.000 de lire sterline.

Aleksandar Mitrovic a ispăşit deja un meci suspendare, ceea ce înseamnă că el va redeveni disponibil la partida din 13 mai cu Fulham.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri