Ultima oră
VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt
EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta
EXCLUSIV | Mihai Stoica a reacţionat după ce a auzit declaraţiile lui Mircea Lucescu despre Daniel Bîrligea EXCLUSIV | Mihai Stoica a reacţionat după ce a auzit declaraţiile lui Mircea Lucescu despre Daniel Bîrligea
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Bosnia - Germania şi Ungaria - Olanda se joacă acum LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Bosnia - Germania şi Ungaria - Olanda se joacă acum
Mihai Stoica crede că Louis Munteanu nu a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul câştigat de România U21 Mihai Stoica crede că Louis Munteanu nu a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul câştigat de România U21
Este Daniel Bîrligea prea slab pentru naţionala României? Declaraţia interesantă dată de Mircea Lucescu Este Daniel Bîrligea prea slab pentru naţionala României? Declaraţia interesantă dată de Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 20:03
mail-share icon Email

România o va întâlni pe Cipru, sâmbătă, de la ora 21:45. Partida din Nations League va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21762788/1/antrenament-romania-7-10-2024-2.jpg

România porneşte ca favorită în duelul cu selecţionata cipriotă. "Tricolorii" au nevoie de toate cele trei puncte pentru a-şi consolida poziţia de lider în grupa de Nations League. Dacă România va câştiga grupa, atunci selecţionata pregătită de Mircea Lucescu va promova în Liga B şi ar lua o opţiune importantă pentru calificarea la barajul Campionatului Mondial.

Înainte meciului din Cipru, Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care îi va întâlni sâmbătă seară. Selecţionerul este de părere că Cipru este o naţională care poate pune probleme.

De asemenea, Mircea Lucescu le-a transmis cluburilor din România să renunţe la străinii care au "o valoare dubioasă".

"Vom întâlni o echipă foarte ambiţioasă. Mă aştept la o echipă bună, sunt câţiva jucători foarte buni în echipa Ciprului. Au reuşit să facă o echipă competitivă.

Noi am obţinut şase puncte, dar asta nu înseamnă nimic dacă nu obţinem în continuare alte şase puncte. E un meci important pentru noi, îl tratăm cu foarte multă seriozitate şi sper că băieţii vor fi mulţumiţi după meci.

Asta este baza. Pe aceasta trebuie să construim ceva în plus. Trebuie să facem un alt pas înainte ca să ne putem bate cu echipele mari ale Europei. Avem un avantaj, că şi datorită echipei naţionale ei au început să fie apreciaţi şi la echipele de club, ceea ce uşurează munca mea. La echipa naţională este deschis în continuare totul, noi avem obligaţia de a obţine calificarea. Nu putem să aşteptăm o tragere la sorţi favorabilă.

Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu pentru toate cluburile din ţară. Să mai renunţe la jucători străini de o valoare dubioasă şi să încerce să promoveze jucători din ţară. Performanţele echipei naţionale vor obliga cluburile să ia măsuri. Când vin jucători pentur un an, doi sau pentru o lună şi apoi pleacă lasă un gol în urma lor. Se pierde spiritul de grup extraordinar al suporterilor.

Trebuie să fim foarte atenţi la modul în care ne vom comporta mâine în teren", a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Cipru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri