Ultima oră
Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025 Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025
VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel
VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt
EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Bosnia - Germania şi Ungaria - Olanda se joacă acum LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Bosnia - Germania şi Ungaria - Olanda se joacă acum

Mihai Stoica crede că Louis Munteanu nu a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul câştigat de România U21

România U21 Publicat de Tudor Moisa astăzi, 20:48
mail-share icon Email

România U21 a învins reprezentativa similară a Muntenegrului, scor 6-2, vineri după masă, într-un meci crucial pentru calificarea la Campionatul European de tineret din 2025.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21762824/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023.jpg

Louis Munteanu a avut o prestaţie senzaţională şi a înscris trei goluri. Chiar dacă atacantul CFR-ului a uimit în partida cu Muntenegru, Mihai Stoica este de părere că acesta nu a fost omul meciului.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a postat un mesaj pe reţelele de socializare din care reiese că, în opinia sa, Tavi Popescu a fost cel mai bun jucător de pe teren.

"Sunt rare cazurile când un jucător marchează 3 goluri şi altul e jucătorul meciului. Dar sunt. #garnacho", a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

România a spulberat-o pe Muntenegru

Scorul a fost deschis de Louis Munteanu, în minutul 16, cu o lovitură de cap. Naţioanla de tineret a României a rămas în avantaj pentru doar cinci minute. Janjic a înscris un gol superb, direct din corner, ajutat şi de ezitarea lui Răzvan Sava.

România a înscris din nou, în minutul 27, prin acelaşi Louis Munteanu şi a intrat în avantaj la cabine.

Selecţionata pregătită de Daniel Pancu s-a descătuşat în repriza secundă. Mai întâi, Rareş Ilie, în minutul 52, şi mai apoi Tavi Popescu, în minutul 59, au dus scorul la 4-1. Muntenegrenii au redus din difernţă, în minutul 69, după o execuţie superbă semnată de Mrvaljevic, dar jucătorii români au avut ultimul cuvânt. 

Louis Munteanu a bfiat hattrick-ul, în minutul 74, iar tabela a fost închisă de Mihnea Rădulescu, unul din remarcaţii actualului sezon de Superligă, în minutul 89.

În urma acestei victorii, naţionala U21 a României a urcat pe primul loc în Grupa E, dar Elveţia (locul 2, 17 puncte) şi Finlanda (locul 3, 16 puncte) au meci direct, în această seară. În ultima etapă, naţionala României se va duela, pe teren propriu, cu Elveţia.

Câştigîtoarea grupei se califică automat la Campionatul European din 2025, iar echipa de pe locul secund va trebui să aştepte finalul calificărilor. Cele mai bune trei echipe de pe locul secund vor participa la EURO.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele